lpreborn almaya çalış alıncada lee/karthus/kindred oynayabilirsinArkadaşlar WindSharpla Oynuyorum Ve Jungle da oynamak istiyorum Ama Hiçbir Çar Düzgün Çalışmıyo Bildiğiniz Ormancı Hero Varmı Windsharp için
lpreborn almaya çalış ve hero öneri olarakta lee/karthus/kindred/kha/warwick/rengar oynayabilirsinArkadaşlar WindSharpla Oynuyorum Ve Jungle da oynamak istiyorum Ama Hiçbir Çar Düzgün Çalışmıyo Bildiğiniz Ormancı Hero Varmı Windsharp için
Lee sin karthus ve lpreborn almanı öneririm 1-2 maçta banlanıyosun windsharptaArkadaşlar WindSharpla Oynuyorum Ve Jungle da oynamak istiyorum Ama Hiçbir Çar Düzgün Çalışmıyo Bildiğiniz Ormancı Hero Varmı Windsharp için
rengar kha ekko liila e si baya iyi oluyo sc deArkadaşlar WindSharpla Oynuyorum Ve Jungle da oynamak istiyorum Ama Hiçbir Çar Düzgün Çalışmıyo Bildiğiniz Ormancı Hero Varmı Windsharp için
windsharp kullanmanı tavsiye etmem ama illa windsharp için istiyorsan karthus.Arkadaşlar WindSharpla Oynuyorum Ve Jungle da oynamak istiyorum Ama Hiçbir Çar Düzgün Çalışmıyo Bildiğiniz Ormancı Hero Varmı Windsharp için