Uzman Üye
Script çalışıyor şuanda zaten ben kayn sadece bende mi yok demek istedim tier list de gözüküyor çünkühile dün bozuktu combo ve farm alırken sıkıntı çıkarıyordu bugün denemedim büyük ihtimalle daha güncellenmemiştir
çalışıyor kardeşim yanlış bilgi vermeyelim.hıle bozuktu bıldıgım kadarıyla
sen irelıa ayarlarını bılıyor musun biliyorsan atabilirmisin.Mesela adamlar kule altında 4 kısı yan yanayken bı anda r atıyor gırsemde oluyorum ve 1v1 de fln ultiyi çok geç atıyor bunların ayarını bılıyor musunçalışıyor kardeşim yanlış bilgi vermeyelim.
Config'den dive turret'ı kapatman lazımatabilirmisin.Mesela adamlar kule altında 4 kısı yan yanayken bı anda r atıyor gırsemde oluyorum ve 1v1 de fln ultiyi çok geç atıyor bunların a
config dediğin shıfte bastıgımızda çıkan yer mi?Config'den dive turret'ı kapatman lazım
Evet. Bütün ayarları kendi oynayış tarzına göre yapmanız en iyi sonucu verir. Mesela doğru ayarlandığında irelia inanılmaz güçlü. Komboyu müthiş seri yapıyor. Adc'ler gibi çok iyi kite gerektirmediği için belli de etmiyor. Bu benim görüşüm tabii.config dediğin shıfte bastıgımızda çıkan yer mi?
hile çalışıyor kayn scripti çalışmıyor emin misin ?şuan çalışıyor kardeşim tekrar bi denermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?