Merhaba kardesim malesef orbwalkerde sadece 1 tane ayar var oda kite yaparken mesafe cokmu gitsin yoksa azmi ama hizli kite atmak yok bide farm delayi varOrbwalker ayarlarından kontrol edebilirsin orada çok fazla ayar var muhtemelen oralarda vardır windup'u da değiştirmeyi deniyebilrisin.
Kite atarken ki yavaşlık benimde dikkatimi çekmişti windup ayarını kısmayı deneyebilirsin antreman modunda iyice bütün ayarları değiştirerek dene benceMerhaba kardesim malesef orbwalkerde sadece 1 tane ayar var oda kite yaparken mesafe cokmu gitsin yoksa azmi ama hizli kite atmak yok bide farm delayi var
eskiden oynamıssın suanda 24 saat ıcınde ban yıyorsun bilgin olsunMerhaba kardesim malesef orbwalkerde sadece 1 tane ayar var oda kite yaparken mesafe cokmu gitsin yoksa azmi ama hizli kite atmak yok bide farm delayi var
Banı biliyordur sanırım ya arkadaşın sorduğu kite hızını arttırma gibi bir seçenek var mı yok mu ancak orbwalker ayarlarında varsa vardır yoksa yoktureskiden oynamıssın suanda 24 saat ıcınde ban yıyorsun bilgin olsun
Windup ayarına baktın mı birde onu dene istersen.aynen bandan haberin var arkadaslar , tskur ederim ama orbwalker sistemi falan her seyi biliyorum , ama bu sistemde malesef oyle bir sunma gormedim kendin kite duzeltme falan gibisi
200 yaptim dedigini ama yinede cok yavas 2.40 attak sppedle normalda tariyor ama space basinca ondan 2 kat yavas vuruyoryWindup ayarına baktın mı birde onu dene istersen.
peki lasy sharpa ne oldu kardes biliyormusun neden kaldirildi ?çok büyük ihtimal yok 1 saat antreman modunda bende aramıştım
Lazysharp başka bir platform'dan alınıyordu, WindSharp ise MemoryHackers'ın kendisinin ürettiği bir script kendileri bunu uygun gördülerpeki lasy sharpa ne oldu kardes biliyormusun neden kaldirildi ?
anladim tesekurler , wind sahrpda duzeltilecek baya cok sey var hilede cok sorunlar var , hemde cok 1 oyun atdim gordum malesef fps , missclickler , ez evade ve sair tskurler , hemde bi kac oyundan sonra ban atmasi gibi seylerLazysharp başka bir platform'dan alınıyordu, WindSharp ise MemoryHackers'ın kendisinin ürettiği bir script kendileri bunu uygun gördüler
Henüz yeni geliştirilen bir platform olduğunu varsayarsak eğer ban olayını kenara koyalım, şuanda aslında gayet yeterli bir durumda zamanla gelişiyor zaten bu tarz programlar. Ban konusunda ise Riot'a bağlı her şey Riot yakalamak istiyorsa yakalar ve banı atar yanianladim tesekurler , wind sahrpda duzeltilecek baya cok sey var hilede cok sorunlar var , hemde cok 1 oyun atdim gordum malesef fps , missclickler , ez evade ve sair tskurler , hemde bi kac oyundan sonra ban atmasi gibi seyler
5 ay once lasy sharpla kullandigim accountlar hepsi bansiz su an hepsine girdim plata diamonda kastigim accountlarHenüz yeni geliştirilen bir platform olduğunu varsayarsak eğer ban olayını kenara koyalım, şuanda aslında gayet yeterli bir durumda zamanla gelişiyor zaten bu tarz programlar. Ban konusunda ise Riot'a bağlı her şey Riot yakalamak istiyorsa yakalar ve banı atar yani
Lazy'nın alıntı yapıldığı platform detected olmadığı için öyle WindSharp tamamen bağımsız Lazy'den belki ileride Lazy alternatif olarak gelir bilemeyiz.5 ay once lasy sharpla kullandigim accountlar hepsi bansiz su an hepsine girdim plata diamonda kastigim accountlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?