Windsharp kite system

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar , windsarh kullandim uzun zamandan sonra eskiden lasy sharp vardi orda kite sistemin kendin ayarlaya biliyordun suan kite sistemi berbat durumda adc oynanmiyor cok yavas onu nasil duzelte bilirim , mumkunmu?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Orbwalker ayarlarından kontrol edebilirsin orada çok fazla ayar var muhtemelen oralarda vardır windup'u da değiştirmeyi deniyebilrisin.

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Orbwalker ayarlarından kontrol edebilirsin orada çok fazla ayar var muhtemelen oralarda vardır windup'u da değiştirmeyi deniyebilrisin.
Merhaba kardesim malesef orbwalkerde sadece 1 tane ayar var oda kite yaparken mesafe cokmu gitsin yoksa azmi ama hizli kite atmak yok bide farm delayi var

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba kardesim malesef orbwalkerde sadece 1 tane ayar var oda kite yaparken mesafe cokmu gitsin yoksa azmi ama hizli kite atmak yok bide farm delayi var
Kite atarken ki yavaşlık benimde dikkatimi çekmişti windup ayarını kısmayı deneyebilirsin antreman modunda iyice bütün ayarları değiştirerek dene bence

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eskiden oynamıssın suanda 24 saat ıcınde ban yıyorsun bilgin olsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eskiden oynamıssın suanda 24 saat ıcınde ban yıyorsun bilgin olsun
Banı biliyordur sanırım ya arkadaşın sorduğu kite hızını arttırma gibi bir seçenek var mı yok mu ancak orbwalker ayarlarında varsa vardır yoksa yoktur

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynen bandan haberin var arkadaslar , tskur ederim ama orbwalker sistemi falan her seyi biliyorum , ama bu sistemde malesef oyle bir sunma gormedim kendin kite duzeltme falan gibisi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bunda da kite ayarı var lazysharp gibi ama arayüzü biraz karışık gibi geldiği için bulmak daha zor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çok büyük ihtimal yok 1 saat antreman modunda bende aramıştım

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Lazysharp başka bir platform'dan alınıyordu, WindSharp ise MemoryHackers'ın kendisinin ürettiği bir script kendileri bunu uygun gördüler
anladim tesekurler , wind sahrpda duzeltilecek baya cok sey var hilede cok sorunlar var , hemde cok 1 oyun atdim gordum malesef fps , missclickler , ez evade ve sair tskurler , hemde bi kac oyundan sonra ban atmasi gibi seyler

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
anladim tesekurler , wind sahrpda duzeltilecek baya cok sey var hilede cok sorunlar var , hemde cok 1 oyun atdim gordum malesef fps , missclickler , ez evade ve sair tskurler , hemde bi kac oyundan sonra ban atmasi gibi seyler
Henüz yeni geliştirilen bir platform olduğunu varsayarsak eğer ban olayını kenara koyalım, şuanda aslında gayet yeterli bir durumda zamanla gelişiyor zaten bu tarz programlar. Ban konusunda ise Riot'a bağlı her şey Riot yakalamak istiyorsa yakalar ve banı atar yani

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
5 ay once lasy sharpla kullandigim accountlar hepsi bansiz su an hepsine girdim plata diamonda kastigim accountlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
5 ay once lasy sharpla kullandigim accountlar hepsi bansiz su an hepsine girdim plata diamonda kastigim accountlar
Lazy'nın alıntı yapıldığı platform detected olmadığı için öyle WindSharp tamamen bağımsız Lazy'den belki ileride Lazy alternatif olarak gelir bilemeyiz.

Notorious and cold like the downtown streets
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
You can check it on the Orbwalker tab but I don't recommend using it now because you're having a bam wave and don't use it on your main account

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk 2 günde ban atıyorlar sistemde ama ayarları bende merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...