Onaylı Üye
samirayı script ile bu yamada değil diğer yamada kullanabiliriz diye düşünüyorumwindsharp yerine lazy gelse keşke uyarı için teşekkürler bu arada herkes hile güncellenene kadar oyunu bırakabilir tahminime göre ayın 20 ve ya 21 inde samira karakteri aktifleşiyor oyunda bilginiz olsun .
bilgilendirme için teşekkürler dostum
Lazysharp birdaha türkiye için asla gelmeyecek bilgin dahilinde olsun dostumwindsharp yerine lazy gelse keşke uyarı için teşekkürler bu arada herkes hile güncellenene kadar oyunu bırakabilir tahminime göre ayın 20 ve ya 21 inde samira karakteri aktifleşiyor oyunda bilginiz olsun .
daha kısa bile sürebilir diye düşünüyorum neden olsa bizim sitemizin hilesi.Hotfix kullanmayın sakın zaten yarına güncellenmiş olur hile
Şu anda 10.19.335.4706 sürümü çalışıyor gözüküyor 10.19.336.497 olacak ordan anlayabilirsin dostumui'de çalışıyor yazıyor güncellenip güncellenmediğini nasıl anlayacaz?
Değişiklik mevcut yazması lazım hile üzerinde oradan da anlayabilirsin.ui'de çalışıyor yazıyor güncellenip güncellenmediğini nasıl anlayacaz?
Benim düşüncem evade kullanmadan oynamanız hem ban riski ortadan kalkıyor hemde comboda yavaşlatmıyor.keşke geliştirseler birazcık güncellerken evade skil dodgelerken titriyo saçmalıyo bazen çok açık veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?