Çözüldü WindSharp kullanırsam Valoranttan ban yer miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geçtiğimz aylarda hwid banım yeni kalktı. Valorantta hile vs kullanmayı düşünmüyorum fakat windsharp kullanıyorum kullanırken de riot vanguardı sildim. Oyuna geri dönüp windsharpın dosyalarını silmem hwid ban yememek için yeterli olur mu?

Çözüm
Merhaba,
Daha önce HWID (Hard Ware ID) üzerinden third party program kullandıkları gerekçesi ile, VG'nin (VanGuard) algıladığı bazı sistemler olmuştu.
Bunu belli bir seviyede değiştirdiler ve algı alanını genişletip, hafifletmeye gittiler. Şu an için konuşacak olursak VG algı alanlarına disklerde yüklü herhangi Third Party Program takılıyor ancak bir etki yaratmıyor. Bakılan nokta, yazılımın internal olarak oyun çalışır vaziyette iken arka planda aktif olarak çalışması göz önünde bulunduruluyor.
Kullandığın crackli uygulama ya da programlar VG aktif iken çalışmadığı müddetçe bir sorun teşkil etmiyor.

İyi forumlar dilerim.

WHY?

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Daha önce HWID (Hard Ware ID) üzerinden third party program kullandıkları gerekçesi ile, VG'nin (VanGuard) algıladığı bazı sistemler olmuştu.
Bunu belli bir seviyede değiştirdiler ve algı alanını genişletip, hafifletmeye gittiler. Şu an için konuşacak olursak VG algı alanlarına disklerde yüklü herhangi Third Party Program takılıyor ancak bir etki yaratmıyor. Bakılan nokta, yazılımın internal olarak oyun çalışır vaziyette iken arka planda aktif olarak çalışması göz önünde bulunduruluyor.
Kullandığın crackli uygulama ya da programlar VG aktif iken çalışmadığı müddetçe bir sorun teşkil etmiyor.

İyi forumlar dilerim.

WHY?

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...