Ben evade kullanmıyorum, evade cok titriyor ve iyi dodgelar yaparsan anlıyorlar. Eğer Report yemezsen uzun süre ban yemezsin.ban yememek için hangi özellikleri kapatmamız lazım ve mesela düşmanın bi skilini docluyacam diye 20 canlı adamdan kacma olayıda var o tür durumda napmamız gerekiyor
Dostum hile güncellemede olduğu için adminler kontrol ediyor. En kısa süre de açılacaktır normal üye kullanımınaŞuan sadece adminler girebililir gibi gösteriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 53813
zom kullanma çabul tespit edilirsinVar zoom hack
Hile şuan güncellemede dostum. En kısa süre de kullanıma açılacaktırs.a beyler ben onaylı üyeyim ama hileyi açamıyorum neden böyle oldu
Adminlere açık sadeces.a beyler ben onaylı üyeyim ama hileyi açamıyorum neden böyle oldu
anladım reis çok saolHile şuan güncellemede dostum. En kısa süre de kullanıma açılacaktır
Bekliceznerden bakabilcez güncelleme için
ya kardeşim burda 800 tane adam yazmış niye böyle olduğunu az geri git de oku ya sana zahmetbişey dicem bende admin+ kullanabilir diyo bütün üyelere açık değil miydi?
güncelleme ile ilgili kontroller yapılıyor sadece yetkililer kullanabiliyor dostumbişey dicem bende admin+ kullanabilir diyo bütün üyelere açık değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?