Onaylı Üye
sonunda ne olursa olsun her zaman yasaklanacaksın?Şansınıza ve oynayışınıza bağlı. Birkaç gün, hafta veya ay sonra da ban yiyebilirsiniz. Kesin olarak banlanıyorsunuz en sonunda lakin süresi belli olmaz ve değişken.
Evet, her türlü kesin olarak banlanıyorsunuz. Kaldı ki konuda belirtili bu zaten;sonunda ne olursa olsun her zaman yasaklanacaksın?
windows 10?çalışmıyor oyuna girince hiçbir ekrran gelmiyor sorun mu bende
her şeyi düzenlice yaptım
Try directX download and look at all there requirements in the theme writtenhayır windows 8.1
önceden çalışıyordu
Kendimi kötü hissediyor, hesabımı daha sonra tutabileceğimi düşünmüştüm, ama tamamEvet, her türlü kesin olarak banlanıyorsunuz. Kaldı ki konuda belirtili bu zaten;
Ekli dosyayı görüntüle 54482
adblock yok ama site var gibi davarnıyor. Rekalam falan yok yani sitede. her neyse vpn açınca düzeldi.Adblock var ise kapat öyle dene bende öyle çalıştı.
%appdata% içerisindeki ws2 klasörünü silip tekrar çalıştır scripti.
Sağol aga
bu sitenin en üstünde sağ süte mor yazı ile nasıl kulanılır yazıyor ona bir bakNormal sitede video da ne anlatıyorsa onu yapıyorum.
kaç gün sonra ban yiyorsunPrivate bir tane çıkar mı ücretli ?
Hesap aç,ban ye,tekrarla sıktı artık
Kaç gün sonra banlanıyorsunEvet, her türlü kesin olarak banlanıyorsunuz. Kaldı ki konuda belirtili bu zaten;
Ekli dosyayı görüntüle 54482
Belli değil. 1 hafta, 1 ay veya 5-6 ay sonra da yasaklanabilir. Şansınıza bağlı.bu sitenin en üstünde sağ süte mor yazı ile nasıl kulanılır yazıyor ona bir bak
kaç gün sonra ban yiyorsun
Kaç gün sonra banlanıyorsun
mesala oyunun kendi sistemimi banlıyor yoksa report yediğimiz zaman mıBelli değil. 1 hafta, 1 ay veya 5-6 ay sonra da yasaklanabilir. Şansınıza bağlı.
İkisi de. Report yemeniz hızlandırır. Scripti aktif edip oyuna girdiğiniz andan sonra da ban yemeniz kesin.mesala oyunun kendi sistemimi banlıyor yoksa report yediğimiz zaman mı
aktif ettim oyuna girdim bir süre sonra hiç girmedim sc yine ban yer miİkisi de. Report yemeniz hızlandırır. Scripti aktif edip oyuna girdiğiniz andan sonra da ban yemeniz kesin.
Evet yer. Script aktif olduğu andan itibaren ban kaçınılmaz zaten.aktif ettim oyuna girdim bir süre sonra hiç girmedim sc yine ban yer mi
peki bu paralı sc nasıl oluyor oluyor onlar da ban olayı nasıl oluyor bide bu hile günceleniyor belki yemez ne biliyimEvet yer. Script aktif olduğu andan itibaren ban kaçınılmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?