- Admin
-
- #3,521
Onlar da aynı. Kaldı ki önceki LazySharp buna örnekti zaten. Ban kaçınılmaz. Güncellenmesi de bunu önlemez. Konuda da ban durumu belirtili. Kesin olarak yasaklanıyorsunuz.peki bu paralı sc nasıl oluyor oluyor onlar da ban olayı nasıl oluyor bide bu hile günceleniyor belki yemez ne biliyim
Peki hiç ban yemeyen sc var mıOnlar da aynı. Kaldı ki önceki LazySharp buna örnekti zaten. Ban kaçınılmaz. Güncellenmesi de bunu önlemez. Konuda da ban durumu belirtili. Kesin olarak yasaklanıyorsunuz.
Hayır.Peki hiç ban yemeyen sc var mı
Windsharp çıktığından beri kullanıyorum henüz yemedim nasıl becerdin bu kadar çok ban yemeyi?Private bir tane çıkar mı ücretli ?
Hesap aç,ban ye,tekrarla sıktı artık
Dostum peki ban riski min olan sc hangisi paralı olanlardan bu konu hakında yardımcı olur musun bana özelden
Sem memory hack da ki hileyi kulanıyorsun demiWindsharp çıktığından beri kullanıyorum henüz yemedim nasıl becerdin bu kadar çok ban yemeyi?
Olamaz. Forum dışı hile sitesi paylaşımı yasak. kendin araştırıp bul.Dostum peki ban riski min olan sc hangisi paralı olanlardan bu konu hakında yardımcı olur musun bana özelden
Sem memory hack da ki hileyi kulanıyorsun demi
Bu sitede olan ban riski %100. Ayrıca her sc için ban riski aynıdır. Bunun dışında başka hile/site istemek ve ismini söylemek yasak. Özelden de olsa bu etik değil.Dostum peki ban riski min olan sc hangisi paralı olanlardan bu konu hakında yardımcı olur musun bana özelden
Sem memory hack da ki hileyi kulanıyorsun demi
sen hangi sc çıktığından beri kulanıyorsun dostum ve ne kadar süredir kulanıyorsun aynı hesap üzerinden ban yemedin hangi süre içindeOlamaz. Forum dışı hile sitesi paylaşımı yasak. kendin araştırıp bul.
Olmaz hocamhocam şimdi indirdim yan hesapta oynadım diyelim ana hesabı hilesiz oynarsam etkilermi ip ban gibi bi durum olurmu ?
teşşekür ederim cevap için oyuna ilk başladığımda ellobuddy kullanıyodum sonradan kalktı kendim plat 4 oldum şuan bi eskileri yad ediyim scriptleOlmaz hocam
başka yaşayan olmuşmu bu sorunuHile bazen açılıyor,bazen oyundan atıyor. sıklıkla oyundan atıyor. çözümünü bilen varsa yazsın lütfen oyun oynayamıyorum.
2 aydır oynuyorum ban yemedimhocam ban yedirtiyor mu güncel olarak?
net framework 4.7 kurçalışmıyor oyuna girince hiçbir ekrran gelmiyor sorun mu bende
her şeyi düzenlice yaptım
çerçevesiz modda oynaHile bazen açılıyor,bazen oyundan atıyor. sıklıkla oyundan atıyor. çözümünü bilen varsa yazsın lütfen oyun oynayamıyorum.
Hocam yeni hesap mı açtın yoksa normal kulandın hesap ile mi devam etin ne sıklıkla oynadın falan2 aydır oynuyorum ban yemedim
net framework 4.7 kur
çerçevesiz modda oyna
66 lvl hesap haftada 2-3 gün günde 3-4 oyunHocam yeni hesap mı açtın yoksa normal kulandın hesap ile mi devam etin ne sıklıkla oynadın falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?