Kaç gündür kulanıyorsunElo hellden kurtulmamın sebebi olan sc tşk
evetSeraphine diye bi heroya karşı oynadım çalışmamıştı hile şuan çalışıyor mu ?
kulandığın scriplet ile ortalam kaç günde ban yedinarkadaşlar merhaba aylar önce lazy kullanıyordum ve bırakmıştım galiba onun yerini böyle bir scrpt almış ban konusunda %100 yiyor muyuz yoksa lazy sharp gibi 10 15 gün gidiyor mu bir hesap ?
kulandığın scriplet ile ortalam kaç günde ban yedinarkadaşlar merhaba aylar önce lazy kullanıyordum ve bırakmıştım galiba onun yerini böyle bir scrpt almış ban konusunda %100 yiyor muyuz yoksa lazy sharp gibi 10 15 gün gidiyor mu bir hesap ?
oyuna girdikten sonra scrip başlat oyun yükleme ekranında oluncaarkadaşlar ben scripti açarak oyuna giriş yaptım fakat muı corede mavi yazıyla thread stopping:4064 yazıyor ve oyun içinde drav felan gelmiyor script aktif olmuyor nedenini bilen varmı birde diğer pencerede böyle birşeyler geliyor sürekliBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ilginiçin teşekkür ederim galiba cevap gelmeyecek bu şekilde devam edeceğiz pek bir sıkıntısı yok fakat her oyun için yapmak biraz can sıkıcı :gelisirabii:Bu sorunun cevabını takipteyim aynı sorun bende de var her giriş çıkışta tekrar programı başlatmak zorunda kalıyorum
hileyi bütün üyeler kullanabiliyor.Kullanabilsem yorumumu yapacam da onaylı üye olmak için 50 yorum istenmişDenemeden nasıl yorum yapacağız ?
yemezBaşka hesapla başka serverda yapsak tr deki hesabımız ban yiyebilir mi deneyen var mı
sorun ne?Hile neden çalışmıyor ?????? normalde çalışıyordu
herzamanki gibi açıyorum hileyi fakat menü gelmiyor bir hatada vermiyorsorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?