ben yemedim önceden oyuna girerken 3.saniye de inject oluyordu şuan 30.saniye civarlarında oluyor. Gene de asıl hesaplarınız da denemeyin.Hala yasak olduğunu söylüyorlar
aynısını yapacağımDunku saat 5 teki hile guncellemesinden sonra yeni hesap acip egitimi bile script ile oynadim suanlik bir sorun yok uzerinden 24 saat gecti hile guncellemeden once 24 saatte hesap ban yiyordu otamatik olarak suan devam ediyorum oylesine actigim hesapta script ile oynamaya eger hesap ban yer ise mesaji guncelleyip bilgilendiricem herkesi arkadaslar
chrome denearkadaslar ben adblock kapalı oldugu halde adblock kapayın hatası alıorum bılen varmı (tarayıcıpera gx)
ordanda denedımchrome dene
genellikle chrome'un reklamı engelleyen eklentileri yoktur, kendim için konuşuyorum: benim için hem chrome hem de opera gx ile çalıştı ..... tüm standart ayarları bırakarak ... belki opera gx'de bir şeyi değiştirdim, ama sanırım antitraksiamneto ve mahremiyeti belirtin ... daha iyi kontrol etmeliyimordanda denedım
o zaman microsoft edge aç kankaordanda denedım
onaylı üye de değil seçkin üye+ yada süper üye+ ya hadi efsane üye + olsa inanılmaz iyi olucak yaOnaylı üye geri gelsin lütfen.
script 24 saat içinde %100 ban atıyor 6 aydır kullanıyorum daha ilk defa ban yedim bi sorun mu var diye bakmak için 2 hesapla da girdim onlardan da ban yedim çok fazla kullanıcı olduğu için sanırım yada lazzy sharp geri gelsin lütfen bir ayar çekin değerli kurucumuz ve diğer yetkili arkadaşlar... <3
noldu knkam ban yedin mi ?Dunku saat 5 teki hile guncellemesinden sonra yeni hesap acip egitimi bile script ile oynadim suanlik bir sorun yok uzerinden 24 saat gecti hile guncellemeden once 24 saatte hesap ban yiyordu otamatik olarak suan devam ediyorum oylesine actigim hesapta script ile oynamaya eger hesap ban yer ise mesaji guncelleyip bilgilendiricem herkesi arkadaslar
hayir hala yemedim suan da hala scriptle oynuyorum ama genede ana hesapla girmeyin simdilik guncellemeden once 24 saat dolunca direk oto ban atiyordu ama suan 24 saati gecti hala ban yemedimnoldu knkam ban yedin mi ?
ya zaten ban yedirticekte 2 güne deymiyecektihayir hala yemedim suan da hala scriptle oynuyorum ama genede ana hesapla girmeyin simdilik guncellemeden once 24 saat dolunca direk oto ban atiyordu ama suan 24 saati gecti hala ban yemedim
6-7 ayla alakasi yok dostum ben lazysharp zamaninda da scriptle oynuyordum daha oncesindede ana hesabim 109 level plat 1 elo 7. sezondan beri oynuyorum 1 levelden 109 levele kadar sadece scriptle oynadim fakat ban dalgasindaki sistem su oyuna her yama geldiginde guncelleme yani hile dosyasi cozulmuzse guncellemeden sonra hangi hesapla girersen oto ban atar o yuzden oyuna her guncelleme geldiginde bos bi hesap ile once scripti denemek lazim 1 hafta boyunca ban yedirmezse oyuna yeni guncelleme gelene kadar ana hesabinla gonul rahatligiyla oyna hicbir sorun olmuyor sadece 9x olayi olmasin belli etmedigin surece yani ) ban yerse yeni hesap burada herkesi bilgilendirmek icin yazacagim zatenya zaten ban yedirticekte 2 güne deymiyecekti6-7 ay sonra yiyince sıkıntı olmuyor tamam teşekkür ederim ban yiyince sana zahmet haber verebilir misin bende yeni hesap açtım deniyorum bakalım umarım 2 günde yemeyiz
benim arkadaş nyrex aldı ban yedi 70 tl boşuna mı verdiya zaten ban yedirticekte 2 güne deymiyecekti6-7 ay sonra yiyince sıkıntı olmuyor tamam teşekkür ederim ban yiyince sana zahmet haber verebilir misin bende yeni hesap açtım deniyorum bakalım umarım 2 günde yemeyiz
benim arkadaş nyrex aldı ban yedi 70 tl boşuna mı verdi
ban dalgası bitince legit oynasa ban yemez değil miEvet boşuna verdi. Hileyi şuan kullanmak çok sakıncalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?