Benimde 4. günüm sadece combo kullanıyorum dostum legit oynaman gerekiyor biraz ms felan arttırnasıl ya ben 4 günde yedim ama sadece combo kullanıyorum hangi ayarları kullanıyorsun ?
Please tell me how to do it.I don't know, but as far as I know, it works.
nasıl ya ben 4 günde yedim ama sadece combo kullanıyorum hangi ayarları kullanıyorsun ?
Alakası yok bu arada, saçma sapan yanlış bilgiler vermeyin.drawing ve cooldownları kapatın ban yeme oranınız düşer
Not: 3 haftadır ban yemiyorum
yalan yanlış bilgi değil şu an çoğu paralı script ve private scriptler drawing ve cdleri kaldırdı araştırıp yaz benceAyarlarla alakalı değil, neden bilmiyorum. Ben çok belli ediyorum hatta raporda yiyorum ama banlanmıyorum, en azından şu ana kadar banlanmadım, ileride ne olur bilmiyorum.
Post automatically merged:
Alakası yok bu arada, saçma sapan yanlış bilgiler vermeyin.
yalan yanlış bilgi değil şu an çoğu paralı script ve private scriptler drawing ve cdleri kaldırdı araştırıp yaz bence
kaç gün oldu dostum?Ayarlarla alakalı değil, neden bilmiyorum. Ben çok belli ediyorum hatta raporda yiyorum ama banlanmıyorum, en azından şu ana kadar banlanmadım, ileride ne olur bilmiyorum.
Post automatically merged:
Alakası yok bu arada, saçma sapan yanlış bilgiler vermeyin.
Why would you ever run public cheats not inside VM just use vmwarehile'de bitcoin miner var diyorlar doğru mudur bu acaba cidden korkutuyor beni
kaç gün oldu dostum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?