Komik valla, yetkililerin ağzından bir şey denilmemişken insanların böyle bir algı yapıp milleti de inandırmaları :dBu rivayet uzun süredir dönmekte sadece 12 mayıs değil, ban atmaya başladıktan sonra bu rivayet tekrar gün yüzüne çıkmaktaydı sonraki patch de düzelecek tarzında.
nasıl kapatıyoruz kankadodge ozellıgını kapatmanızı onerırım hıc ban yemedım
güncellemeden sonra ban hızı hala aynı mı dostum?Size kim 12 mayısta gelecek güncellemeyi bekleyin hile ile ilgilenip ban olayını kaldıracağız dedi bilmiyorum ama ban olayı devam ediyor. Siz herhalde kendi kendinize gelin güvey olup böyle bir laf ortaya attınız herkesi de bu yalana inandırdınız..
f7 bastıktan sonra k ve m tuslarını kapatnasıl kapatıyoruz kanka
4. oyun sonunda yine ban yiyorsun.güncellemeden sonra ban hızı hala aynı mı dostum?
k ye bas evade kapanırnasıl kapatıyoruz kanka
Are you sure? Have you tried it on your main account yet?dodge ozellıgını kapatmanızı onerırım hıc ban yemedım
What are your settings? Can you make a video to watch it please?I took the test with a new account and I was not banned. I've been safe for 10 games.
Are you sure? Have you tried it on your main account yet?
Post automatically merged:
What are your settings? Can you make a video to watch it please?
12 mayısda lol güncelleneceği için belki hiledede bi güncelleme olur diye düşünüp böyle bişey söylemiştikSize kim 12 mayısta gelecek güncellemeyi bekleyin hile ile ilgilenip ban olayını kaldıracağız dedi bilmiyorum ama ban olayı devam ediyor. Siz herhalde kendi kendinize gelin güvey olup böyle bir laf ortaya attınız herkesi de bu yalana inandırdınız..
How do I set up so as not to get banned? Can you make a video or a picture please?The only thing I do is disable the drawings. Moreover, it is the standard configuration of the windsharp itself.
tekrar kodlamadıkları sürece oynayamayız malesef3 Oyunda ban attı. Sc kullanmak artık hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?