Üye
knka oyunu tam ekranda çalıştırma pencerelide çalıştır eğer öyleyse oyuna girerken açma girince hileyi aktif etmeyi denebazen oyun kapanıyor napmak lazım
düzeltilecek düzelince kolay kolay banlanmıcaz merak etmeBanlanmıyorum diyenlere inanıpta main hesaplarınızda oynamayın beylerYTD
düzeltileceğini nereden biliyorsun ? hiçbirşey demediler ki daha belki de kaldıracaklar çünkü çok fazla ban atmaya başladıgüvenli değil lütfen düzeltirmisiniz hesap kıtlığı yaşıyorum 1 günde banlatıyor
Post automatically merged:
knka oyunu tam ekranda çalıştırma pencerelide çalıştır eğer öyleyse oyuna girerken açma girince hileyi aktif etmeyi dene
Post automatically merged:
düzeltilecek düzelince kolay kolay banlanmıcaz merak etme
kanka lol cilentteyken sağ üste ayarlar var oradan oyun kısmına gel ve oyunu dx9 modun da çalıştır sonra tam ekrana al düzelir sorununbazen oyun kapanıyor napmak lazım
alakası yok hertürlü ban iyiyorsun çünkü riot tespit etti hileyişunu çözdüm report yemediğiniz sürece banlanmıyorsunuz 3 maçta ban yiyen hesabımı report etmişlerdi ancak şuanda dünden beri sc ile oynadığım bir hesabım var ve ban yemedim
alakası yok hertürlü ban iyiyorsun çünkü riot tespit etti hileyi3 maçta ban yemiştim bugün hiç bir şekilde report edilmedim ve ban yemedim ? riot tespit etse ilk maçdan ban atardı
takdir seviyesi ile akalı olabilir ban yiyen hesapda takdir seviyesi 0'dı ban yemeyende 3 hala da yemiyorum banonunla alakası yok bro westteki hesabıdma 5kişi report etti daha ban yemedi 3 gundur
benimde 3 maç atınca çarım banlandı şuan sabahtan beri oynuyorum ve ban yemedim büyük ihtimal takdir seviyesi etkili olabilir6 çar banlattım aga nasıl ban yemedim diyosunuz
boşver kardeşim kimseyi inandırmak zorunda değilsin bende 1 aydır west te oynuyorum hala ban yemedimyalan söyleyen felan yok kardeşim
inanmak istemeyen gelsın dc ekran acayım göstereyim
önunde 10 tane maç atayım
aga oyuna girince siyah ekranda kalıyor neden acabaGirip denemeni tavsiye ederim şuanlık bi proglem yok eyer banlanırsa bilgi veririm
oyuna giriyor hile çalısıyor ama script menusu aktif olmuyor onu nasıl açıcaz Oyuna giriyor,arka planda açılıyor hile ama oyun içinde hile menüsünü bi türlü getiremedim,çözümünü bilen var mı ?Girip denemeni tavsiye ederim şuanlık bi proglem yok eyer banlanırsa bilgi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?