Kullanmaya devam ediyormusun şuan ban durumu hakkında bi fikrin var mı?Ban Wave Diye Bişey Uydurulmuş O neyin nesi ? Farm Wave Gibi Ban Dalgası Muhabbeti
Aslı Şudur Script Fix'lendi Beyler. script ile Giriş Sağlanıyor Fakat Oto Güvenlik Duvarlarına Yakalanıyor Ve Banned The From ServerYeniden Update Edilmesi Gerekiyor.
Valla Rica Ediyorum Hile Fixlendi Felan Diyinde Ban Wave Yazmayın da artık...
İYİ FORUMLAR..
Ban devam ( Silver 1 hesabım ban yedi )Kullanmaya devam ediyormusun şuan ban durumu hakkında bi fikrin var mı?
Kaç maç sonunda yedin kardoBan devam ( Silver 1 hesabım ban yedi )
Ban wawe değil aslında script fixlenmiş eğitim modunda dahi ban yedim.Kaç maç sonunda yedin kardo
Kardeşim nasıl ya sürekli yeni hesap açıp giriyorum 4 gündür böyleyim artık daha açmadım emin misin olmadığına veya botlara karşı felanmı oynuyon2. gün 10 maç attım hala ban yemedim hile gayet iyi şuan arkadaşlar.
Bu hilelere hangi zaman aralıklarıyla update geliyo bi fikrin varmı veya update geldiği zaman scriptleri değiştirmek zorundamıyız ? Çünkü 1 tane scriptim var ve mükemmel onu değiştirmek istemiyorum.keşke eski günlere dönebilsek...keşke update gelse undetected yazsa da bayram havası yaşansa forumda.....
Dalga mı geçiyon :d ?hilenin adı değişsin belki işe yarar
evade açık mı oynuyorsun?2. gün 10 maç attım hala ban yemedim hile gayet iyi şuan arkadaşlar.
Arasıra açıyorumevade açık mı oynuyorsun?
hayır full dereceli giriyorumKardeşim nasıl ya sürekli yeni hesap açıp giriyorum 4 gündür böyleyim artık daha açmadım emin misin olmadığına veya botlara karşı felanmı oynuyon
Post automatically merged:
Bu hilelere hangi zaman aralıklarıyla update geliyo bi fikrin varmı veya update geldiği zaman scriptleri değiştirmek zorundamıyız ? Çünkü 1 tane scriptim var ve mükemmel onu değiştirmek istemiyorum.
Post automatically merged:
Dalga mı geçiyon :d ?
Varke banlanıyoz yalan atmakebanwave yokke dewamke
Bende ban yemiyorum yanlızVarke banlanıyoz yalan atmake
Kaç oyun attınBende ban yemiyorum yanlız
17Kaç oyun attın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?