Kanka istersen hileyi arkada aç hiç bir özelliğini açma gene ban yersin o hile oyuna ınject olduğu an sisteme düşüyor ordanda ban yiyorsun hesap gidiyor2 sorum var da cevaplarsanız sevinirim öncelikle bu banlanma olayı kesin mi ve hile kulllanıldığı nereden anlanıyor kimse raporlamasa banlanır mıyız veya hileyi mesela sadece auto smite için kullansak bile anlaşılır mı hile fazla aktif olmuyor bu şekilde ya çoğu şeyi manuel yapıyoruz ve hileyi açsak smurf hesapta sonra ana hesaba geçsek hileyi kapattıktan sonra o hesaptada ban yeme riskimiz var mı
anladım kanka sağol fakat hesap değiştirsek diğer hesap tehlikede mi o da ban yiyebiliyor mu oyunun tekrar indirip kurmam mı lazım ban yememek için diğer hesaptaKanka istersen hileyi arkada aç hiç bir özelliğini açma gene ban yersin o hile oyuna ınject olduğu an sisteme düşüyor ordanda ban yiyorsun hesap gidiyor
Bu gece ban yersinagalar suan ban yok dedileri icin bi girim dedim
5-6 mac attim yemedim devam ediyoruz bakalım
Benim Bilgimi Sorgulayacak Kadar Bilgisiz Birisin. Ayrıca Nereye Nasıl Yorum Yazacağım Hakkında Sen Ve Senin Gibilerden Müsade İsteyecek Değilim. Her Türlü 3.Parti Programlar Hakkında Bilgim Var Bilgilerimi de Paylaşabilirim Ama Senin Gibileri Anlayıp Öğrenebilir Mi İşte Orası Muallakdemekki lol sc mantığını hiç bilmiyorsun ban vawe mantığı bütün sclerin ban atmasıdır sadece bu sc ban atmıyor bilgisizce yorum yazma
kardeşim yalan bilgi verme.Westte 65 maç attım hesap 1.5 aydır hala ban yemedi <3
evetban devam ediyormu
Dostum yalan söylemeyin la milleti kandırmayın.Hwid reset attım ip değiştim bypass yaptım lolü 0 kurdum aklına gelebilicek tüm yöntemlerle 5 maç dayandı sözünüze güvenerek millet açıp banlanıyor.Evade kapalı oynayın. 4 gün oldu ban yemedim.
Dostum yalan söylemeyin la milleti kandırmayın.Hwid reset attım ip değiştim bypass yaptım lolü 0 kurdum aklına gelebilicek tüm yöntemlerle 5 maç dayandı sözünüze güvenerek millet açıp banlanıyor.
Kesinlikle doğru değil, "aram"daki üç oyun üzerinde kasten bir test yaptım ve hepsi de savuşturma kapalıydı. Sonuç değişmiyor sc girdiğiniz için şimdilik en fazla 3 oyun sürüyorEvade kapalı oynayın. 4 gün oldu ban yemedim.
Kesinlikle doğru değil, "aram"daki üç oyun üzerinde kasten bir test yaptım ve hepsi de savuşturma kapalıydı. Sonuç değişmiyor sc girdiğiniz için şimdilik en fazla 3 oyun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?