Kanka sadece combo açık herşey kapalı 2.gün ban yedimarkadaslar 3 gundur ban yok 48 level carla 50 den fazla mac attim hepsi ranked her şey acık skinchanger olsn evade olsn, milleti bosuna kandırmayın suan ban yok!
hesabı yeni mi actın, belki ondan olabilir.Kanka sadece combo açık herşey kapalı 2.gün ban yedim
arkadaslar 3 gundur ban yok 48 level carla 50 den fazla mac attim hepsi ranked her şey acık skinchanger olsn evade olsn, milleti bosuna kandırmayın suan ban yok!
kardeşim 3 günde 50 den fazla maç attım diyosun da burada sazan yok ki sana inansın. Ban yemediysen maç ss lerini at görelim boş yorum kasma burdaarkadaslar 3 gundur ban yok 48 level carla 50 den fazla mac attim hepsi ranked her şey acık skinchanger olsn evade olsn, milleti bosuna kandırmayın suan ban yok!
belli etsen de etmesen de ban yiyor her türlüçok belli ederseniz ban yersiniz dikaktli olun
yorum kasmak için yazma. 2 maç sonu ban. bugun 6 cı hesao olduçok belli ederseniz ban yersiniz dikaktli olun
thanks for the info3. maçta yine euwda ban yedim herşey kapalıyken şuanda ban dalgası var
2 game ban is backArkadaşlar 1 2 gün ban atmadı şuan tekrar başladı 3 maç dayanmıyor sizde durum nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?