kanka afedersin ama 29win 36 lose ile bir zahmet yemeHesap şu şekilde arkadaşlar hepsi script heroları 70 maçtır sc takılıyorum hesapta 1.5 aydan fazla oldu ban yemedi euw de
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ban yemenin maç sayısı ve win rate ile alakası yok kankacım ve challengerların atamayacağı dodgeler ile her maçı kazanıp neden 3 günde ban yedim diye söylenmeyin kankakanka afedersin ama 29win 36 lose ile bir zahmet yeme
Sadece bir banwave var, yani herkes yasaklı, bir buçuk ay süren kimse yok, herkes iki oyunda yasaklanırken, yine üç hafta veya bir ay sürdüğümüzde herkes aynı süre boyunca sürecek ve öyle değil Fark etmez, farklı sunucularda oynuyoruz. Riot'un ac'si oyun genelinde ve tüm sunucularda aynıdır, sc enjekte ettiğiniz için hesabınız %100 yasaklanmış olarak işaretlenir.ban yemenin maç sayısı ve win rate ile alakası yok kankacım ve challengerların atamayacağı dodgeler ile her maçı kazanıp neden 3 günde ban yedim diye söylenmeyin kanka
bunun dodgeyle bir alakası yok sen oyuna 3.parti bir yazılım inject ediyorsun ve şuan bu yazılım detected durumda yani sen istersen tüm özellikleri kapat öyle oyna yine ban yiyorsun (denendi) o hileyi o oyuna inject ettiğin anda sistem seni işaretliyor gerek 3 gün gerek 3 hafta sonra ban atıyor bunu bilmen gerekiyorban yemenin maç sayısı ve win rate ile alakası yok kankacım ve challengerların atamayacağı dodgeler ile her maçı kazanıp neden 3 günde ban yedim diye söylenmeyin kanka
No ban for external lol hack UD level 9 now in 2 days. Windsharp is internal and will ban in 1-2 games . Ill share account info @ level 15 and 4 days to ensure I am not lying.Sadece bir banwave var, yani herkes yasaklı, bir buçuk ay süren kimse yok, herkes iki oyunda yasaklanırken, yine üç hafta veya bir ay sürdüğümüzde herkes aynı süre boyunca sürecek ve öyle değil Fark etmez, farklı sunucularda oynuyoruz. Riot'un ac'si oyun genelinde ve tüm sunucularda aynıdır, sc enjekte ettiğiniz için hesabınız %100 yasaklanmış olarak işaretlenir.
In fact, I speak for windsharp, in the forum there should be only internal cheats that I remember,I sent you a private messageNo ban for external lol hack UD level 9 now in 2 days. Windsharp is internal and will ban in 1-2 games . Ill share account info @ level 15 and 4 days to ensure I am not lying.
Ok will share in private. 3rd party is not allowed via forum rules.In fact, I speak for windsharp, in the forum there should be only internal cheats that I remember,I sent you a private message
Delete the windsharp folder on disk C: thats it
Bilgilendirme için sağol kanka herkes günlük durumu yazarsa tatlı olur2 maç ban atıyor hala
gidip ozaman paralı script alıp oyna dostum burdaki arkadaşlarımız ücretsiz kullanıma sunmuş . başka çalışmaları vardır belki sürekli buna ayrıacak zamanları olmayabilir sonuçda bi kazançları yokparali scriptler ama ban atmiyor?
Senin dediğine göre ban wave de ban yemem lazımdı o zaman kanka neden yüksek dodge evade full açık 1 aydan fazladır ban yemiyorum o zaman bende anlamadımbunun dodgeyle bir alakası yok sen oyuna 3.parti bir yazılım inject ediyorsun ve şuan bu yazılım detected durumda yani sen istersen tüm özellikleri kapat öyle oyna yine ban yiyorsun (denendi) o hileyi o oyuna inject ettiğin anda sistem seni işaretliyor gerek 3 gün gerek 3 hafta sonra ban atıyor bunu bilmen gerekiyor
taktik alıyım canımSenin dediğine göre ban wave de ban yemem lazımdı o zaman kanka neden yüksek dodge evade full açık 1 aydan fazladır ban yemiyorum o zaman bende anlamadım
o nasıl oluyor nick server verirmisinSenin dediğine göre ban wave de ban yemem lazımdı o zaman kanka neden yüksek dodge evade full açık 1 aydan fazladır ban yemiyorum o zaman bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?