niye yalan olsunki ben 6 7 aydır ban yemiyorumsöylüyorsun bu yalanı be kardeşim
bana gösterirmisin ?niye yalan olsunki ben 6 7 aydır ban yemiyorum
Post automatically merged:
O videolu gösterirmisin diyenlere gösteririm sorun yok . Niyen yalan söyleyim bende bunu anlamıyorum herkesi kendiniz sanmayın bi .
kudurmaya devamsöylüyorsun bu yalanı be kardeşim
knk salla ya millet yediremiyor kudurtmaya devam hal ban yok evade ile oynamaya başladım hala yok sadece bazı şampiyonların scriptleri yokniye yalan olsunki ben 6 7 aydır ban yemiyorum
O videolu gösterirmisin diyenlere gösteririm sorun yok . Niyen yalan söyleyim bende bunu anlamıyorum herkesi kendiniz sanmayın bi .
bizde yapıyoruz aynı şeyler ek olarak ne yaptında ban yemiyorsun onca insan yiyorken sen nasıl yemedigini iddaa edebiliyorsun ek olarak ne yapıyon söyle bizde yapalım ne diye yardımcı olmuyorsun ozamankudurmaya devam
knk salla ya millet yediremiyor kudurtmaya devam hal ban yok evade ile oynamaya başladım hala yok sadece bazı şampiyonların scriptleri yok
muhtemelen senaryo olmadan yalan söylüyorbizde yapıyoruz aynı şeyler ek olarak ne yaptında ban yemiyorsun onca insan yiyorken sen nasıl yemedigini iddaa edebiliyorsun ek olarak ne yapıyon söyle bizde yapalım ne diye yardımcı olmuyorsun ozaman
tamam knk ban yedim ben vallaha uzatmayın lütfenbizde yapıyoruz aynı şeyler ek olarak ne yaptında ban yemiyorsun onca insan yiyorken sen nasıl yemedigini iddaa edebiliyorsun ek olarak ne yapıyon söyle bizde yapalım ne diye yardımcı olmuyorsun ozaman
illa ki her hilede olduğu gibi ban riski var genelde 1-7 gün arasında atıyorlarban riski nedir arkadaşlar
Yine iyisin benim 70. hesapyine ban yedimbanlanan 8. hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?