Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar script bir ara beni gerçekten banlamıyordu hatırlarsanız bu gün gene bir şeyler denedim ve gene banlamamaya başladı 1.2 gün sabredin banlanmaz isem sizle paylaşacağım çok garip şeyler oluyor

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
arkadaşlar script bir ara beni gerçekten banlamıyordu hatırlarsanız bu gün gene bir şeyler denedim ve gene banlamamaya başladı 1.2 gün sabredin banlanmaz isem sizle paylaşacağım çok garip şeyler oluyor
napıyon da mesela kanka

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
I used the script for 4 days and got the ban, is there any way to get around the ban?

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
I tried to disguise it but I was banned anyway, maybe there is a spoofer for league of legends?
look for others now there are a lot of free scripts I don't understand how it all works, then for 2 games they ban it, then for 3 теперь lasted 10 days xs
Post automatically merged:

look for others now there are a lot of free scripts I don't understand how it all works, then for 2 games they ban it, then for 3 now lasted 10 days xs

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
beauty thanks for the advice.
look for others now there are a lot of free scripts I don't understand how it all works, then for 2 games they ban it, then for 3 теперь lasted 10 days xs
Post automatically merged:
beauty thanks for the advice

Rolex
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Tamamen Boş uğraşlar o kadar uğraştım bir yolu var bir sızıntı bir çatlak ama malesef maksimum 2 maç ilerisi yok. farklı yollar teknikler denedim faydasız ve artık sıkıldım şuraya şunada bir el atsanız ne olur .

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bi 6 - 7 maç dayansa gene kullanırımda tek maçtan uçuyor direk ya botlarla oynamak sıkıcı oluyo sürekli hesap açıp

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Konuları okudum ama kaç maç dayanan oldu ona göre açmayı planlıyorum iyi konular

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...