Çalışmıyor WindSharp - League Of Legends Script | Only Riot Servers

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bende diyorum yeni baslayanlar nasil bu kadar güzel kombo atiyorlar diyorum meğersem hile ile mis

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
script gayet güzel çalışıyor ama ban riski kesinlikle varmış o yüzden bi oyun kullanıp kapattım

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1-2 Maç attım Ban Yedim Fazla Tavsiye Etmem arkadaşlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
1 aram oyununda bann yemiştim en son. Toplamda 4 hesap bannlandı. 2 hesapla 1-2 ay diğer 2 hesap ilede 1 oyun sonra bann attı.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
7-8 maç attım hâla banlanmadım sıkıntısız çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Gençler indirmeyin sakın ilk oyundan banlandım maç bitmeden ban yiyorsunuz onaylı üyelere Sunalını denemek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
7-8 maç attım hâla banlanmadım sıkıntısız çalışıyor
Hesabın nekadar eski ve yüksek lvl olmasıda fark ediyor diye biliyorum. Geri kalan şey şans unsuru ama eninde sonunda bu sc ile bannlanıyorsun. Ama 2 gün sünra ama 2 ay sonra.
En güzeli onaylı üye olup Lpreborn kullanmak. Bu scyede fix gelse aslında arayüzü falan daha çok hoşuma gidiyor bunun. Ama dediğim gibi fix gelmeden kullanırsan bannlacaksındır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
2 hesapta denedim hesabın biri 4 yıllık diğerini yeni açtım 2 Sindede maç bitmeden banladılar euwte denendim ben trde ban yememe durumu varmış

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
2 hesapta denedim hesabın biri 4 yıllık diğerini yeni açtım 2 Sindede maç bitmeden banladılar euwte denendim ben trde ban yememe durumu varmış
Ben 4 hesabıda Trde bannlattım vallahi. Dediğim gibi ilk hesabımın leveli yüksekti ve neredeyse 2şer ay oynadım 2 hesapla. Diğer 2 hesabın leveli düşüktü ve ilk oyundan sonra direk bannlandılar. Birazda şans faktörü giriyor işin içine ama bypassta sürekli yapmama rağmen bann kaçınılmaz oldu hep bu sc ile.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Malasef parayla satılanlar var 3 dolar günlük konu açayım belki alan vardır

Mein Kuzi hat immer eine 9mm
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
windsharp is rly okay but sometimes i get some fps problems if i press V for lane clear

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...