windows 10 kullanıyorum antivürüsüm kapalıda denedim fakat aynı sorun tekrarlanıyor bir çözüme ulaşamadımAntivirüs varsa kapat kanka belki ondan olabilir belirli bi hata alabiliyormusun onun haricinde windows sürümün nedir windows 8.1 sorun cıkartabiliyor
Bilmiyorum ama olabilir yani antivürüs konusunda sorun yaşamıyorum çünküantivirus değilde windows sürümünle alakalı bir hata olduğunu düşünüyorum
benimde aynı şekilde yani ne yapılır bilmiyorumbende de oyle şu aralar oyuna giriyorum oyun birden buga giriyor programı kapat yapıyorum hilesiz giriyor normal girmiyor windows 10 her şey kapalı.
deneyeceğim önerin için teşekkürleraynı şey arada banada öyle oluyor oyun içi inject yap ben öyle çözdüm
yukarıda yazdığım ile çözüyorum problemiaynı sorun bendede var konuya bir çözüm gerek
alt tabdan bahsetmiyorum reis normal olarak oyuna girerkenKardeşim lolü pencere moduna al atmıyor bendede aynı sorun bardı
muhtemelen evetwindows ile bir sıkıntısı olabilir bende öyle bir hata vermiyo
mantıklıwait for the next update
Normalde açık kapattım açtım her iki şekilde de değişiklik yokAntivirus aciksa kapat duzelir.
nasıl yani neye tıkladınmantıklı
Post automatically merged:
Normalde açık kapattım açtım her iki şekilde de değişiklik yok
Post automatically merged:
Ben eskiden hilenin hatasız çalışması için ********** her gün tıklıyordum fakat bunu bir süredir yapmadığımı farkettim dün ********** tıkladıktan sonra denedim bir sorunla karşılaşmadım kendi hatamdan kaynaklanıyormuş sorunumu çözdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?