Çözüldü WindSharp menüsü açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Lol windsharp hilesini açamıyorum gerekli adımları yapıyorum ama oyuna geçtiğimde hiçbirşey olmuyor f7 falan basıyorum hile tuşlarını kullanmaya çalışıyorum işe yaramıyor kapalımı bu hile?

Çözüm
Selamlar hatanını kaynağının eksik driverdan olduğunu düşünmüyorum lakin yine kurup/güncelleyin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Daha sonra oyunun ayarlarından eskidx9 moduna alın ardından oyuna girip maça başlayın oyunu pencereli tam ekran moduna alın ve hileyi yükleyin muhtemelen sorun ortadan kalkacaktır.
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hilenin istediği programlarını indirmelisin Windows Defenderinde tamamen kapalı olduğuna emin olmalısın eğer açıksa hile çalışmaz dostum

Hilenin gerektirdiği programlar bu attığım sitede var dostum iyi oyunlar dilerim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hilenin gerekenleri konusunda zaten belirtilmiş hile inject olurken güvenil duvarı uyarı verebiliyor güvenliğe girip hileye izin vermelisin veya hepten kapatmak da çözüm ama kapatmayı çok önermiyorum.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar hatanını kaynağının eksik driverdan olduğunu düşünmüyorum lakin yine kurup/güncelleyin

Daha sonra oyunun ayarlarından eskidx9 moduna alın ardından oyuna girip maça başlayın oyunu pencereli tam ekran moduna alın ve hileyi yükleyin muhtemelen sorun ortadan kalkacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...