21 Nis 2021 #1 zenkii Z Onaylı Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 66 Tepki puanı 7 Ödüller 1 5 HİZMET YILI arkadaşlar selam, bazen scriptle oynarken oyundan atıyor beni, çerçevesiz modda oynuyorum böyle oyunun en olmadık yerinde bi anda kapanıyor oyun çözümü nedir
arkadaşlar selam, bazen scriptle oynarken oyundan atıyor beni, çerçevesiz modda oynuyorum böyle oyunun en olmadık yerinde bi anda kapanıyor oyun çözümü nedir
Çözüm #Roaccat 21 Nis 2021 Bunun herhangi bir çözümü yoktur. yine de bunları yaptığınızdan emin olun. Sisteminizdeki tüm AC servislerini, Windows Defenderı ve Adblocker varsa kapatın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. config kullanıyorsanız tekrardan yüklemeniz gerekmektedir bu adımdan sonra. Bunları kurun: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (install_all.bat dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunun herhangi bir çözümü yoktur. yine de bunları yaptığınızdan emin olun. Sisteminizdeki tüm AC servislerini, Windows Defenderı ve Adblocker varsa kapatın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. config kullanıyorsanız tekrardan yüklemeniz gerekmektedir bu adımdan sonra. Bunları kurun: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (install_all.bat dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
21 Nis 2021 #2 bekoroto.py Seçkin Üye Katılım 18 Kas 2017 Mesajlar 467 Çözümler 2 Tepki puanı 30 Ödüller 9 Yaş 26 8 HİZMET YILI o bende de oluyor oyun başladığında atıyor sonra tekrar bağlanıyorum hemen. arada bir oluyor Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Nis 2021 Konuyu başlatan #3 zenkii Z Onaylı Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 66 Tepki puanı 7 Ödüller 1 5 HİZMET YILI bekoroto.py' Alıntı: o bende de oluyor oyun başladığında atıyor sonra tekrar bağlanıyorum hemen. arada bir oluyor Genişletmek için tıklayın ... zynen bende aynısını yaşıyorum hemen scripti inject ediyorum tekrar falan Oyla 0 Olumsuz oyla
bekoroto.py' Alıntı: o bende de oluyor oyun başladığında atıyor sonra tekrar bağlanıyorum hemen. arada bir oluyor Genişletmek için tıklayın ... zynen bende aynısını yaşıyorum hemen scripti inject ediyorum tekrar falan
21 Nis 2021 #4 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Bunun herhangi bir çözümü yoktur. yine de bunları yaptığınızdan emin olun. Sisteminizdeki tüm AC servislerini, Windows Defenderı ve Adblocker varsa kapatın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. config kullanıyorsanız tekrardan yüklemeniz gerekmektedir bu adımdan sonra. Bunları kurun: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (install_all.bat dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bunun herhangi bir çözümü yoktur. yine de bunları yaptığınızdan emin olun. Sisteminizdeki tüm AC servislerini, Windows Defenderı ve Adblocker varsa kapatın. %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. config kullanıyorsanız tekrardan yüklemeniz gerekmektedir bu adımdan sonra. Bunları kurun: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (install_all.bat dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.) Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap