- Yasaklandı
-
Banlı Üye
discord nickimden beni eklermisin yardımcı olmayı deniyimREİS BEN AÇAMIYORUM HİLEYİ
Sağolasın Dostum <3güzel video olmuş eline emeğine sağlık kardeşim
Tabikide hayır "OBS" isimli video çekme programı indirdim fakat programı kullanmasını bilmediğim için böyle kastı normalde script ile lolde 140 sabit fps alıyorumWindSharp scripti açtığınız için mi bu kadar kasıyor görüntü?
Açıklaman için teşekkür ederim. Henüz Scripti kullanma imkanı bulamadım. video da öyle izleyince biraz korktum açıkcası..Tabikide hayır "OBS" isimli video çekme programı indirdim fakat programı kullanmasını bilmediğim için böyle kastı normalde script ile lolde 140 sabit fps alıyorum
Emin ol bilgisayarın windows 7 bile olsa fps kaybı yaşamayacaksın script çok kullanışlı ve her sisteme uygunAçıklaman için teşekkür ederim. Henüz Scripti kullanma imkanı bulamadım. video da öyle izleyince biraz korktum açıkcası..
Windows 7 kullanıyorum.. bununla ilgili konu açmıştım ama bana win 7 de çalışmadığını yazmıştı.. kafam karıştı şimdi.Emin ol bilgisayarın windows 7 bile olsa fps kaybı yaşamayacaksın script çok kullanışlı ve her sisteme uygun
Madem gereksiz olmuş forumdaki windsharpı kullanmasını bilmeyen kardeşlerimize yardımcı olursun xDkusura bakmada kardeşim çok boş ve gereksiz olmuş
Atayım bizzat kendim irelia'ya özel ayarladım cfg'yi yok böyle bişey westte 4. günümde gold 2 oldum irelia ileVideo güzel olmuş izledim ama diğer video 60 fps olursa ve daha detaylı bi anlatım olursa iyi olur şuan senin kendi cfg ni atma şansın varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?