22 Haz 2021 #1 yunus2005 Süper Üye Katılım 10 Mar 2016 Mesajlar 729 Çözümler 3 Tepki puanı 170 Ödüller 9 Yaş 20 10 HİZMET YILI arkadaşlar sadece kite ve kombo kullansam ban yer miyim diye deneyeyim dedim bütün hileleri kapattım diyemeyeceğim sadece dodge kapattım diğerleri açıktı şimdi ben sadece kite ve kombo kullansam ban yer miyim? ve ban atan hangisi olabilir?
arkadaşlar sadece kite ve kombo kullansam ban yer miyim diye deneyeyim dedim bütün hileleri kapattım diyemeyeceğim sadece dodge kapattım diğerleri açıktı şimdi ben sadece kite ve kombo kullansam ban yer miyim? ve ban atan hangisi olabilir?
Çözüm In my heart Nørâ 22 Haz 2021 Hilenin kodları detect. Özellikler ile alakası yok banlanmanın. İstersen hiçbir özelliği aktif etme yine banlanacaksın. Deneyerek görebilirsin. Lock
Hilenin kodları detect. Özellikler ile alakası yok banlanmanın. İstersen hiçbir özelliği aktif etme yine banlanacaksın. Deneyerek görebilirsin. Lock
22 Haz 2021 #2 OnurJanti J A N T İ L E N D İ N Ultra Üye Katılım 26 Ağu 2020 Mesajlar 1,508 Çözümler 8 Tepki puanı 192 Ödüller 8 5 HİZMET YILI Hile direk FİX hocam injeckt ettiğin an Ban yiyorsun 2 3 elden sonra hani yok Kombo için açayım falan farketmiyor direkt yiyosun Oyla 0 Olumsuz oyla
Hile direk FİX hocam injeckt ettiğin an Ban yiyorsun 2 3 elden sonra hani yok Kombo için açayım falan farketmiyor direkt yiyosun
22 Haz 2021 #3 In my heart Nørâ Who you gonna call Emektar Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 4,613 Çözümler 710 Tepki puanı 1,837 Ödüller 13 5 HİZMET YILI Hilenin kodları detect. Özellikler ile alakası yok banlanmanın. İstersen hiçbir özelliği aktif etme yine banlanacaksın. Deneyerek görebilirsin. Lock Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Hilenin kodları detect. Özellikler ile alakası yok banlanmanın. İstersen hiçbir özelliği aktif etme yine banlanacaksın. Deneyerek görebilirsin. Lock