Çözüldü WindSharp script genel sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unknown
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, çoğu kişide olan, konusu açılan, hilede karşılaştığım en ama en can sıkıcı durum oyundan atma sorunu... Oyuna load ediyorum bazen oyundan atıyor, bazen atmıyor. Bu durum o kadar can sıkıcı ki... Lane Clear, Harass, Last Hit tuşlarına 10 dakika falan basabiliyoruz sadece, ondan sonra basınca drop, dropa rağmen devam edersekte oyundan atıyor. Kullananların %90'ında olan FPS sorununu söylemiyorum bile. GTX 1050Ti Ekran kartı, I7 İşlemci, 16GB DDR4 Ram olmasına rağmen 30 fps görüyorum tflerde. Hatta bazen dayanamayıp oyundan atıyor, bazen ansızın atıyor hiçbir şey yokken.

Yapımcı arkadaşlar, bunu ne zaman düzeltiriz? Tek ban atmayan script WindSharp sanırım. Gereğinin yapılacağını ve gelen güncellemelerde bunun düzeltileceğine eminim, iyi forumlar.

Çözüm
Ban atmayan hile diye bir tabir yoktur .Her hilenin ban riski vardır.Hileden kaynaklı drop ve fps sorununuzu konu üzerinden yorum olarak belirtiniz konu sahibi veya bunu sorunu çözen k,işiler size yardımcı olabilirler.Drawları kapatarak biraz da olsun fpsnızı yükselte bilirsiniz.Oyunu Çercevesiz veya tam ekranda deneyiniz.Dx9 seçeneğininde işaretli oldugundan emin olunuz aşağıda ss te gösterilmiştir.
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile ban atıyor, ayrıca fps sorunu her hilede var fakat benim sistemim seninkiden bi tık daha düşük ama hiç bi fps sıkıntım yok, directx modunu seçtin mi sen

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ban atmayan hile diye bir tabir yoktur .Her hilenin ban riski vardır.Hileden kaynaklı drop ve fps sorununuzu konu üzerinden yorum olarak belirtiniz konu sahibi veya bunu sorunu çözen k,işiler size yardımcı olabilirler.Drawları kapatarak biraz da olsun fpsnızı yükselte bilirsiniz.Oyunu Çercevesiz veya tam ekranda deneyiniz.Dx9 seçeneğininde işaretli oldugundan emin olunuz aşağıda ss te gösterilmiştir.

Ekli dosyalar

• dx9.png
    17.7 KB · Görüntüleme: 53
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...