4 Kas 2020 #1 prathos P Onaylı Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 52 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Yaş 28 7 HİZMET YILI Script ile vayne onuyorum ve stealth diye bi ayar var. Youtube'da videolarda izlediğim kadarıyla açılması gereken bir ayarmış. Scripti kurcaladım baya ama nasıl açıldığını bir türlü bulamadım. Açmak için bir kısayol tuşu vs. var mı?
Script ile vayne onuyorum ve stealth diye bi ayar var. Youtube'da videolarda izlediğim kadarıyla açılması gereken bir ayarmış. Scripti kurcaladım baya ama nasıl açıldığını bir türlü bulamadım. Açmak için bir kısayol tuşu vs. var mı?
Çözüm B B BerkeSagzer 4 Kas 2020 kanka shifte basarak dene bide ins e basarak dene ben öyle yaptım oldu umarım yardım edebilmişimdir
4 Kas 2020 #2 BerkeSagzer B Onaylı Üye Katılım 4 Kas 2020 Mesajlar 55 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 27 5 HİZMET YILI kanka shifte basarak dene bide ins e basarak dene ben öyle yaptım oldu umarım yardım edebilmişimdir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
4 Kas 2020 Konuyu başlatan #3 prathos P Onaylı Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 52 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Yaş 28 7 HİZMET YILI BerkeSagzer' Alıntı: kanka shifte basarak dene bide ins e basarak dene ben öyle yaptım oldu umarım yardım edebilmişimdir Genişletmek için tıklayın ... Menüdeki her yere baktım Stealth diye bir ayar göremedim. Aramadan buraya konu açmazdım zaten. Oyla 0 Olumsuz oyla
BerkeSagzer' Alıntı: kanka shifte basarak dene bide ins e basarak dene ben öyle yaptım oldu umarım yardım edebilmişimdir Genişletmek için tıklayın ... Menüdeki her yere baktım Stealth diye bir ayar göremedim. Aramadan buraya konu açmazdım zaten.
4 Kas 2020 #4 sensey3586 S Onaylı Üye Katılım 4 Kas 2020 Mesajlar 57 Tepki puanı 4 Yaş 32 5 HİZMET YILI bende merak ediyorum bunu takipteyim. Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Kas 2020 #5 hakan7100t H Üye Katılım 13 Eyl 2020 Mesajlar 44 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 24 5 HİZMET YILI evet banada öretin şunu Oyla 0 Olumsuz oyla