3 Ağu 2021 #1 digicous Uzman Üye Katılım 7 Nis 2016 Mesajlar 172 Tepki puanı 11 Ödüller 9 10 HİZMET YILI windsharp oyundayken loadlandıktan sonra oyunu alta atıyor ve tekrar girdiğimde oyun siyah ekran oluyor, hareket edebiliyorm ama ekranı göremiyorum yardım edebilir misiniz
windsharp oyundayken loadlandıktan sonra oyunu alta atıyor ve tekrar girdiğimde oyun siyah ekran oluyor, hareket edebiliyorm ama ekranı göremiyorum yardım edebilir misiniz
Çözüm #Dragon Hack 3 Ağu 2021 Bu ayarı açın ve script açmadan oyuna girin çerçevesiz moda alın oyunu script açın sorun düzelcektir
3 Ağu 2021 #2 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,733 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Bu ayarı açın ve script açmadan oyuna girin çerçevesiz moda alın oyunu script açın sorun düzelcektir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
3 Ağu 2021 #3 eyvah34tr E Uzman Üye Katılım 3 Şub 2020 Mesajlar 151 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 30 6 HİZMET YILI Dragon Hack' Alıntı: Bu ayarı açın ve script açmadan oyuna girin çerçevesiz moda alın oyunu script açın sorun düzelcektir Ekli dosyayı görüntüle 67423 Genişletmek için tıklayın ... Merhaba benim sistem 8.1 pro iken sorunsuz script acılıyordu suan 10 pro yaptım script acmıyor yardimci olur musunuz Oyla 0 Olumsuz oyla
Dragon Hack' Alıntı: Bu ayarı açın ve script açmadan oyuna girin çerçevesiz moda alın oyunu script açın sorun düzelcektir Ekli dosyayı görüntüle 67423 Genişletmek için tıklayın ... Merhaba benim sistem 8.1 pro iken sorunsuz script acılıyordu suan 10 pro yaptım script acmıyor yardimci olur musunuz
3 Ağu 2021 #4 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,733 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI eyvah34tr' Alıntı: Merhaba benim sistem 8.1 pro iken sorunsuz script acılıyordu suan 10 pro yaptım script acmıyor yardimci olur musunuz Genişletmek için tıklayın ... özelden teamwiver atın bakıyım soruna Oyla 0 Olumsuz oyla
eyvah34tr' Alıntı: Merhaba benim sistem 8.1 pro iken sorunsuz script acılıyordu suan 10 pro yaptım script acmıyor yardimci olur musunuz Genişletmek için tıklayın ... özelden teamwiver atın bakıyım soruna
3 Ağu 2021 #5 eyvah34tr E Uzman Üye Katılım 3 Şub 2020 Mesajlar 151 Tepki puanı 4 Ödüller 5 Yaş 30 6 HİZMET YILI Dragon Hack' Alıntı: özelden teamwiver atın bakıyım soruna Genişletmek için tıklayın ... Özelden attim Oyla 0 Olumsuz oyla
Dragon Hack' Alıntı: özelden teamwiver atın bakıyım soruna Genişletmek için tıklayın ... Özelden attim