Uzman Üye
dx9 motorunda nasıl açıcam kankam yardımcı olur musunacaba heycan yapıp oyunu biran önce açmak isteyip "DX9 Motorunda" açmadağın için olabilir mi ? veya oyun açıldıktan sonra enject et 1 dk içinde script çalışır
https://memoryhackers.org/konular/windsharp-league-of-legends-script-only-riot-servers.168591/ konuyu oku yada bunları yapma çerçevesiz aç oyunu düzelirdx9 motorunda nasıl açıcam kankam yardımcı olur musun
knk dx9 diyorlar ama anlayamadım ne oldugunuHerkes sorunsuz kullanıyor kardeşim bir yerde eksik yapmış olmalısın
tamamdır deniyceğimhttps://memoryhackers.org/konular/windsharp-league-of-legends-script-only-riot-servers.168591/ konuyu oku yada bunları yapma çerçevesiz aç oyunu düzelir
bu arada oyun çerçevesiz modahttps://memoryhackers.org/konular/windsharp-league-of-legends-script-only-riot-servers.168591/ konuyu oku yada bunları yapma çerçevesiz aç oyunu düzelir
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi dx9 modunu işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
Ekli dosyayı görüntüle 67506
.NET Framework 4.7.2 indirin ve kurun veya kurulu olduğundan emin olun.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.NET Framework 4.8 indirin ve kurun veya kurulu olduğundan emin olun.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sisteminizdeki tüm AC servislerini ve Windows Defenderı kapatın.
hiçbir adımı eksiksiz yapmayın tüm adımları yaptıktan sonra pcnizi yeniden başlatıp hileyle girmeyi tekrar deneyin.
su an hepsini tek tek yapıo bilgisiyarı kapatıp açtım scripti oyun açıken mı yapaym loaderini oyuna girmeden önce miAşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi dx9 modunu işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
Ekli dosyayı görüntüle 67506
.NET Framework 4.7.2 indirin ve kurun veya kurulu olduğundan emin olun.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.NET Framework 4.8 indirin ve kurun veya kurulu olduğundan emin olun.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sisteminizdeki tüm AC servislerini ve Windows Defenderı kapatın.
hiçbir adımı eksiksiz yapmayın tüm adımları yaptıktan sonra pcnizi yeniden başlatıp hileyle girmeyi tekrar deneyin.
fark etmiyor ben ikisinide yapıyorumd
su an hepsini tek tek yapıo bilgisiyarı kapatıp açtım scripti oyun açıken mı yapaym loaderini oyuna girmeden önce mi
şu an herkesin indir dediği yap dediği herşeyi yaptım bakalım çalısıcak mı bu arada ilk el çalısıyor sornaki el çalısmıyor sorun buradafark etmiyor ben ikisinide yapıyorum
direk kurun ve yapın hata deva ediyorsa bana yazın Discord dan DRAGON#5476d
su an hepsini tek tek yapıo bilgisiyarı kapatıp açtım scripti oyun açıken mı yapaym loaderini oyuna girmeden önce mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?