WindSharp Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ya beyler lazysharp 10 numara 5 yıldızdı bu konuyu biraz güncel tutalım belki adminler görür ve yardımcı olurlar windsharp olduğundan beri bir sürü sorunla beraber geldi bence lazysharpı güncelleyip getirseler çok güzel olmaz mı sizcede ? dodge ayarını kendimiz yapıyoruz karakter ayarını herşeyi kendimiz yaparak ayarlıyoruz sc yi lazysharp herşey otoydu kendi yapıyodu çok güzeldi şimdide komboyapmıyor skill dodgelemiyor yada farm almıyor elbette düzelicek ama bunun bu kadar üstüne düşeseye kadar sizcede lazysharpı geri getirseler çok daha iyi olmaz mı Benimle aynı fikirde olan var mı ? güncel tutarsanız çok sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum iyi de adamların elinde olan bir şey değilki. Lazy'nin kullanımı türkiyeye kapandı. Adamlar buna rağmen ücretsiz bir şekilde gene hizmet vemeye çalışıyorlar. Biraz sabırlı olmak gerek bence. Herşey düzelicektir.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
lazy türkiyeye falan kapanmadı kardeşim boş bilgi vermeyin . parasıyla satın alıp kullanan arkadşlarım var lazyi hala aktif olarak .

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Nasıl her şey otomatikti dostum, ayarlamaları falan kendin yapıyordun Lazyde de.
Bir çok karakterin kombosu vs. kötüydü ayriyeten, şahsen ben WindSharpın falan daha çok sevdim, sıkıntı çektiğim tek nokta Evade.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
lazy para ile kullanabiliyorsun diye biliyorum. ben ws den memnunun kanımca

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
+++ Adam haklı dağılınn

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Windsharp'ı o kadar kötülemeyin, bana göre champ addonları lazyden on kat daha iyi! İnsanları bekletmemek için erken çıkardılar, erken çıkardıkları için optimizasyon sorunları oldu.
1. Olarak fps sorunu vardı, 2 güncellemede düzeltiler.

Senin burada tek yapacağın Lazy gelecek umuduyla beklemek yerine, hata, bug, eklenmesini istediğin vb olayları dc sunucusunda bildir eminim onlara daha yardımın olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sana Katılıyorum Dostum Bunda Config Zar zor oynuyorum LazySharp İle config siz daha iyi oynuyorudum.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
WS'ye birşey söylerken ilk sürümde olduğunu bilin bence. Lazy'i daha çıktıktan kaç ay sonra kullanmaya başladığınızı biliyorsunuzdur. Böyle hatalar illa ki çıkıcak ki düzeltilebilsin. Kemik tam oturunca daha tatlı bir script ortaya çıkacak. Ama sabır lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Knk Ama Bu script Plastik Gibi gozukoyor Ama Lazy DAHA İYİDİ inşalalh düzeltiler

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İnşAllah biran önce güncelenir windsharp ve wind sharp bir tık daha iyi sanki lazhe göreee <3333

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
güncellenmiş bende düzeldi girdim az önce

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Yaptıkları şey ücretsiz olarak sağlamak için çok fazla, zamanla gelişecek

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
knk şimdi ben bu hileyi yeni kullanacam nasıl çalışıyor nasıl ayarlanıyor video falan var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende düzeldi bu arada 5-6 maç attım. Güncellendi mi bilemiyorum ama bende birden düzeldi. Bilgilendirmek istedim.

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk şimdi ben bu hileyi yeni kullanacam nasıl çalışıyor nasıl ayarlanıyor video falan var mı ?

Lazy ile aynı dostum, Shift ile açacaksın menüyü yapacaksın ayarları. WindSharp rehber videoları falan vardı forumda da bulamam şimdi.
İngilizcen varsa zaten rahat ayarlarsın, Antrenman moduna gir orada yap ayarlarını ve test et.

karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Keşke sorunları milletin yüzüne vurmak yerine sorunun çözümünü arasanız. Bu arada farm sorunu, oyun kapanma sorunu düzeltilmiş. İyi forumlar.

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
düzelecektir gelir yakın guncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...