2 Nis 2021 #1 RelaTeX Look what you have done Ultra Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 1,549 Çözümler 19 Tepki puanı 302 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Arkadaşlar windsharpta twitch farmlara zırt pırt w atıyor kule altına bile w atıyor muhtemelen wave clearlamak için fakat bunu kapatamıyorum manam az bile olsa atıyor yani w ile alakalı çoğu ayarı kapattım hangi ayardan dolayı w spamlıyor?
Arkadaşlar windsharpta twitch farmlara zırt pırt w atıyor kule altına bile w atıyor muhtemelen wave clearlamak için fakat bunu kapatamıyorum manam az bile olsa atıyor yani w ile alakalı çoğu ayarı kapattım hangi ayardan dolayı w spamlıyor?
Çözüm serenityy888 2 Nis 2021 aa+w var onu kapat auto attacktan sonra da atıyor otomatik olarak eğer ki kapatmazsan
2 Nis 2021 #2 exelance31 E Seçkin Üye Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 420 Çözümler 11 Tepki puanı 63 Ödüller 8 8 HİZMET YILI laneclear dan w kapa kanka Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Nis 2021 Konuyu başlatan #3 RelaTeX Look what you have done Ultra Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 1,549 Çözümler 19 Tepki puanı 302 Ödüller 8 7 HİZMET YILI byyjust' Alıntı: laneclear dan w kapa kanka Genişletmek için tıklayın ... Zaten kapattım hocam sorun da orda ne var ne yok kapatıyorum hero ısrarla w spamlamaya devam ediyor laneye Oyla 0 Olumsuz oyla
byyjust' Alıntı: laneclear dan w kapa kanka Genişletmek için tıklayın ... Zaten kapattım hocam sorun da orda ne var ne yok kapatıyorum hero ısrarla w spamlamaya devam ediyor laneye
2 Nis 2021 #4 serenityy888 Uzman Üye Katılım 14 May 2018 Mesajlar 163 Çözümler 2 Tepki puanı 8 Ödüller 9 8 HİZMET YILI aa+w var onu kapat auto attacktan sonra da atıyor otomatik olarak eğer ki kapatmazsan Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
2 Nis 2021 Konuyu başlatan #5 RelaTeX Look what you have done Ultra Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 1,549 Çözümler 19 Tepki puanı 302 Ödüller 8 7 HİZMET YILI serenityy888' Alıntı: aa+w var onu kapat auto attacktan sonra da atıyor otomatik olarak eğer ki kapatmazsan Genişletmek için tıklayın ... heh bro işte o tam oto atak yaptıgım zaman atıyor dediğin gibi tam olarak nerde o ayar menüde nerede? Oyla 0 Olumsuz oyla
serenityy888' Alıntı: aa+w var onu kapat auto attacktan sonra da atıyor otomatik olarak eğer ki kapatmazsan Genişletmek için tıklayın ... heh bro işte o tam oto atak yaptıgım zaman atıyor dediğin gibi tam olarak nerde o ayar menüde nerede?