Uzman Üye
evet ben ücret verdiğimi kast etmedim zaten dostum sadece merak ettiğim bir soruyu sordum.Bunu biz bilemeyiz fakat , muhtemelen güncellenir aceleye gerek yok sonuçta bedava olarak bir script kullanıyorsun .
Evet dostum beleş hile buldum ve sağlıklı olması için update istiyorum dostum evetDostum Ücretsiz Hile Bulmuşsun Bir de Özel Update Mi İstiyorsun Adamlar Boş Kaldıklarında Güncelliyorlar Zaten
hile gayet sağlıklı dostum adamlar istese getirirlerdi her hero ya ayrı uğraşmaları gerekiyor sen update gelsin dediğinde gelecek mi zannediyorsun o kadar kolay değil adamlar bir sürrü hile çıkartıyor hepsiyle ayrı ayrı uğraşıyorlar vakit bulduklarında hileyi geliştirirler zatenEvet dostum beleş hile buldum ve sağlıklı olması için update istiyorum dostum evet
dostum ben update getirin falan mı yazmışım önce konuda yazanı düzgün oku sonra yorum yaz lütfen neden diye sormuşum mantıklı bir cevap veren olur diye ama duyar kasanlar oluyor maalesefhile gayet sağlıklı dostum adamlar istese getirirlerdi her hero ya ayrı uğraşmaları gerekiyor sen update gelsin dediğinde gelecek mi zannediyorsun o kadar kolay değil adamlar bir sürrü hile çıkartıyor hepsiyle ayrı ayrı uğraşıyorlar vakit bulduklarında hileyi geliştirirler zaten
Ne Duyarından Bahsediyorsun Birader Sen Neden Gelmiyor Yazmışssın Bende Neden Gelmediğini Açıkladım Şimdi Geçmiş Ne Diyosun Adamlar Boş Kaldığında Güncelliyor Yazdım Sen Niye Hala Konuyu Uzatıyorsun Duyarmış Falan Ne Duyarından Bahsediyorsun Sen Hayırdırdostum ben update getirin falan mı yazmışım önce konuda yazanı düzgün oku sonra yorum yaz lütfen neden diye sormuşum mantıklı bir cevap veren olur diye ama duyar kasanlar oluyor maalesef
dostum ilk yazdığın yorum tamamen duyar '' free hile bulmuşsun da ne istiyon da'' gerek yok bu tarz şeylere kanka gelir elbet de geç herkes gibiNe Duyarından Bahsediyorsun Birader Sen Neden Gelmiyor Yazmışssın Bende Neden Gelmediğini Açıkladım Şimdi Geçmiş Ne Diyosun Adamlar Boş Kaldığında Güncelliyor Yazdım Sen Niye Hala Konuyu Uzatıyorsun Duyarmış Falan Ne Duyarından Bahsediyorsun Sen Hayırdır
duyar falan kasma amaçın da değilim dostum adamların çok işi olduğunu bununla uğraşacak vakitlerinin olmadığını belirttim tamam sen nasıl düşünüyosan öyle düşünmeye devam et kapat konuyu uzatmanın anlamı yok.dostum ilk yazdığın yorum tamamen duyar '' free hile bulmuşsun da ne istiyon da'' gerek yok bu tarz şeylere kanka gelir elbet de geç herkes gibi
Samira çıkar çıkmaz eklediler mesela çok da güzel oldu fakat rell, gwen, viego, akshan, vex eklenmedi eklense çok daha güzel olur diye düşünüyorum o yüzden sordumduyar falan kasma amaçın da değilim dostum adamların çok işi olduğunu bununla uğraşacak vakitlerinin olmadığını belirttim tamam sen nasıl düşünüyosan öyle düşünmeye devam et kapat konuyu uzatmanın anlamı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?