Crash probleminiz için önerdiğim çözümleri yaptığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Hile üzerindeki V tuşu ile farm yaparken arka planda çok fazla kod çalıştığı için maalesef fps düşüşleri ve droplar yaşanabiliyor. Ben teşekkür ederim, dönüşünüzü bekliyorum.ilginiz için teşekkürler deniyorum hocam. Takıldığım nokta şu format atmadan önce bu ayarlar yapılıydı ve crash-fps düşüşü durumu vardı. çözülür umarım bakalım geri dönüş yapacağım
ilginiz için teşekkürler deniyorum hocam. Takıldığım nokta şu format atmadan önce bu ayarlar yapılıydı ve crash-fps düşüşü durumu vardı. çözülür umarım bakalım geri dönüş yapacağımİyi forumlar muhtemelen bir kaç programınız eksikliğinden oluşuyordur.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Crash probleminiz için önerdiğim çözümleri yaptığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Hile üzerindeki V tuşu ile farm yaparken arka planda çok fazla kod çalıştığı için maalesef fps düşüşleri ve droplar yaşanabiliyor. Ben teşekkür ederim, dönüşünüzü bekliyorum.ilginiz için teşekkürler deniyorum hocam. Takıldığım nokta şu format atmadan önce bu ayarlar yapılıydı ve crash-fps düşüşü durumu vardı. çözülür umarım bakalım geri dönüş yapacağım
Yetkililer de sorunun bununla alakalı olduğunu söylemişti çözülemezNe yazık ki bunun çözümü yok, yanlış hatırlamıyorsam bunun nedeni oyunun C++ ve scriptin C# dili ile yazılması. Aralarındaki uyumsuzluk nedeniyle fps düşüşü oluyor.
Hocam denedim. Fps düşüşleri zaten devam windsharpta, LPrebornda ise oyundan atmada değişim olmadı. Özellikle oyunun ilk başlangıcında oyun açıldıktan sonra inject etsemde yine de atıyor , ve oyunun ortasında yine crash yiyorum. Bu iki durum fix gibi artık bi başlangıçta bide ortada , tabi daha fazla da crash yiyorum ama bunlar sürekli olduğu için iki durum baya fazla yaşanıyor. Yinede yardımınız için teşekkür ederim.Crash probleminiz için önerdiğim çözümleri yaptığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Hile üzerindeki V tuşu ile farm yaparken arka planda çok fazla kod çalıştığı için maalesef fps düşüşleri ve droplar yaşanabiliyor. Ben teşekkür ederim, dönüşünüzü bekliyorum.
upmy Lpreborn is loading so slow and it's crashing most of the time.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?