WindSharp ve Şampiyon Rehberi | 15.09.2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Support oynamak tabiki saçma değil ama yanında iyi olduğuna inandığın bir adc ile gir. Thresh i önerebilirim bazı yerlerde gereksiz q atsa da ayarlarını yapıp girebilirsin. Gayet kullanışlı oluyor. Support oynarken genelde kimse çıkıp sana scriptsin demiyor farkına varılmıyor yani.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. İyi akşamlar dilerim.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Hocam yardımın dokunurmu bılmıyorum ama genede sormak istedim ben sc yi çalıstırıyorum hıcbır sorunsuz oyunu alt taba alınca oyun crash yıyor daha önce böyle bir problem yoktu onceki scde ama bunda böyle bir sıkıntım var bir bilgin varmı aceba bunun hakkında

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam yardımın dokunurmu bılmıyorum ama genede sormak istedim ben sc yi çalıstırıyorum hıcbır sorunsuz oyunu alt taba alınca oyun crash yıyor daha önce böyle bir problem yoktu onceki scde ama bunda böyle bir sıkıntım var bir bilgin varmı aceba bunun hakkında
Tam ekran modunda çalıştırdığın için oluyor dostum. Çerçevesiz çalıştırırsan böyle bir problem ile karşılaşmazsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
adc için çekermisin eskisi gibi last hit kite yapmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kankam çok sağol bende yeni yükledim anlamadığım bir kaç şey vardı çok yararlı bir video olmuşş

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bildiğin bi ban rate var mı WindSharp için? Ayrıca çok güzel uğraşılmış video için ayrıca eline ağzına sağlık.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
benim gibi sitede yeni olan arkadaşları aydınlatıcı bir konu olmuş,elinize sağlık hocam iyi oyunlar herkese :)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
adc ler stabilde sen jungle solo ve supportta deniyip video yaparsan çok iyi olur skilleri hight tamı verry higt tamı lowdamı atmalıyız özellikle onları çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederiz ve başarıların devamını dileriz ALLAH kolaylık versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...