işte aga hilenin neyini açıyoruzda oluyo ben adamın karakter ismini göriyorm karanlıkta dolaşiyodu gidip yakaliyodumufak bir bug var olursa karşıda adam nerde olursa olsun gözüküy mesela evelynn hiç görünmez olamıyor
işte bulmam lazım benimde bulursak iyi olurreis aynı şey banada oldu ama bende bulamadım varmı bulan arkadaşlar bende merak ediyorum. güzel birşey evelyn kolay yakalanıyor
f7 hileyi kapatiyo wall hack acmiyoki ?f7 tuşuna basarak açıp kapatabilirsiniz
hileyi kapatmıyor drawingleri kapatıyor o drawingin icinde var dedigin sey ?işte aga hilenin neyini açıyoruzda oluyo ben adamın karakter ismini göriyorm karanlıkta dolaşiyodu gidip yakaliyodum
işte bulmam lazım benimde bulursak iyi olur
f7 hileyi kapatiyo wall hack acmiyoki ?
neyse işte aga wall hack hangi tuşla veya adı neyse nerden aciyoz biliyonmuhileyi kapatmıyor drawingleri kapatıyor o drawingin icinde var dedigin sey ?
işte aga neyse onu bulamadım ful aktif edebilmek içinbir bug ve bazı durumlar var bu durumlarda görebiliyorsunuz dikkat edin anlarsınız
acaba bidaha klavyeye vursam denk gelirmiAyarlarda bir seçenek var wallhack için bir bug ama her zaman çalışmıyor sana güzel denk gelmiş :d
işte keşke bilen biri cıksada söylese manyak bişey olurdu he görmeden adam vururdukbaktım wallhack diye bir ayar yok ama kesin başka bir isimle vardır
galiba bilmiyom bi bulsam naisl yapildiğini konu açıcamdaBenimda başıma geldi rakiplerin ismi görüşümüz olmasada gözüküyordu bug galiba
deniyeceğim aga bunu inşallah olurbence f7 ye basıp aç 1 kere öyle oldu bende
o an şanslımışımHarbi bütün şansını kulannışsın ben vursam klavye kırılır
2-3 kişi f7 bi kere kapa aç dediler ozaman bende oldu dediler ama denemedim ben daha yarın deniyeceğimBanada denk geldi anlamadım nasıl olduğunuda şimdiden yerimi alayım öğrenirsem güzel olur
teşekkür ederim bu bilgi içinnno an şanslımışım
2-3 kişi f7 bi kere kapa aç dediler ozaman bende oldu dediler ama denemedim ben daha yarın deniyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?