Onaylı Üye
Bu şekilde geliyor o aşamaya gelemiyorum biledostum sitedeki reklamlardan bir tanesine tıkladın mı?
Ad block ve VPN kullanmıoyrum ekte gösterdiğim giibi tarayıcıyı görmüyor memoryhackerUI tarayıcıyı görmediği için siteden yanıt alamıyor bileVPN ya da ad blocker gibi programlar açık ise kapat dostum.
Site içi reklamların gözükmesi önemli yani site içinde bir reklama tıklayıp onay sağlaman gerekli.
tarayıcını tarayıcı ayarlarından varsayılan tarayıcı olarak ayarla dostumAd block ve VPN kullanmıoyrum ekte gösterdiğim giibi tarayıcıyı görmüyor memoryhackerUI tarayıcıyı görmediği için siteden yanıt alamıyor bile
Google Chorme daha önce hiç sorunumyoktu bugun olduKullandığınız tarayıcı nedir?
Chrome zaten varsayılan tarayıcım bgüne kadar hiç sıkıntı çekmedim , geçtiğimiz günlerde pc ye yeni bir hard disk taktım d sürücü ve google dosyalarını oraya aktardım onunla bağlantısı olur mu ?Aktif tarayıcı bilinmiyor diyor. Google chrome açar mısınız. Ardından chrome eğer varsayılan değil ise onu varsayılan yapınız, foruma girin. Tarayıcı kısmı olduktan sonra rekl4ma tıklayınız. İşlemleriniz bu kadar.
Teşekkür ederim sorun çözüldüGoogle Chrome çerezlerinizi temizleyip tekrar dener misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?