21 Mar 2021 #1 CAESS C Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2017 Mesajlar 62 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI merhaba herşeyi ayarlıyorum oyuna giriyorum ve hiçbirşekilde menü vs gelmiyor yardım edebilecek varmıdır ?ayrıca fotoğraf koyduım böyle bir hata alıyorum. Ekli dosyalar xxa.png 239.8 KB · Görüntüleme: 50
merhaba herşeyi ayarlıyorum oyuna giriyorum ve hiçbirşekilde menü vs gelmiyor yardım edebilecek varmıdır ?ayrıca fotoğraf koyduım böyle bir hata alıyorum.
Çözüm #Roaccat 21 Mar 2021 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap tıklayın indirin ve kurun eğer olmazsa aşağıdaki adımları deneyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu paketleri sisteme kurunuz ( install_all.bat a sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın o yükleyecektir.) Sisteminizde .NET Framework yüklü olduğundan emin olun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap tıklayın indirin ve kurun eğer olmazsa aşağıdaki adımları deneyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu paketleri sisteme kurunuz ( install_all.bat a sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın o yükleyecektir.) Sisteminizde .NET Framework yüklü olduğundan emin olun.
21 Mar 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap tıklayın indirin ve kurun eğer olmazsa aşağıdaki adımları deneyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu paketleri sisteme kurunuz ( install_all.bat a sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın o yükleyecektir.) Sisteminizde .NET Framework yüklü olduğundan emin olun. Oyla -1 Olumsuz oyla Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap tıklayın indirin ve kurun eğer olmazsa aşağıdaki adımları deneyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu paketleri sisteme kurunuz ( install_all.bat a sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın o yükleyecektir.) Sisteminizde .NET Framework yüklü olduğundan emin olun.
21 Mar 2021 Konuyu başlatan #3 CAESS C Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2017 Mesajlar 62 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI tamamdır konuyu kapatabilirsiniz teşekkür ederim Oyla 0 Olumsuz oyla