- Yasaklandı
-
spaceye basarak dodgeları tutuyorum yani onu demek istedim orman da kesiyorum birde Scriptin configi oyun içersinde bir kısımdan load mı ediliyor orayı tam göremedimSpaceye basa basa oyunu kazanamazsın bu 1 her script açan oyun kazanamaz script oyun kazandırmaz oyun bilgisi daha önemli ve yasuo oynuyorsun kanka yasuo ile maç taşıyabileceğini düşünme script ile ve default ayarları güzel yasuonun.
Kanka muhonun config yasuo için değil adc için ayarlamıştı öyle biliyorum. Default config ile oynuyor olman lazım.muhonun ayarlarını bende kullanıyorum çok ufak değişiklikler yaptım ve minyon alırken v tuşuna basılı tutmuyorum sadece e basıyorum q yü oto atıyor zaten fight başlatırken de minyona e atıyorum oto q atıyor ikinci e yi atınca yine q stacklemiş oluyorum ve hortumun bekleme süresi sıfır geliyor ondan sonra spaceye basıyorum hortumu rakibe tutturuyor rakibe e+q +r yapıyorum yani yasuo oynarken spaceye basma
ah haklısın özür dilerimKanka muhonun config yasuo için değil adc için ayarlamıştı öyle biliyorum. Default config ile oynuyor olman lazım.
ya öyle zaten mesela xerath çok op irelia süper oluyor var böyle bir kaç hero ama bazılarının scleri yok çok üzücü vlad vi gragas felan olsa çok fena olurdukanka bence yasuo scriptten çok fazla şey beklenemez. daha verimli sc kullanılan herolara yönel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?