7 Nis 2021 #1 ThevFoto T Üye Katılım 17 Mar 2021 Mesajlar 31 Tepki puanı 2 Yaş 27 5 HİZMET YILI Windsharp scriptinde yasuo`nun hortumlarını salisede yani saniye beklemedn atıyodu diye hatırlıyorum ancak şidmi hiç öle yapmıyor bendemi sıkıntı var yoksa script ölemi ?
Windsharp scriptinde yasuo`nun hortumlarını salisede yani saniye beklemedn atıyodu diye hatırlıyorum ancak şidmi hiç öle yapmıyor bendemi sıkıntı var yoksa script ölemi ?
Çözüm KAWX 7 Nis 2021 Shift tuşuna basarak yasuo kısmına gir orada exploit 2 exploit 3 var onları açarsan hortum gelince süresi olmaz direk atar.
Shift tuşuna basarak yasuo kısmına gir orada exploit 2 exploit 3 var onları açarsan hortum gelince süresi olmaz direk atar.
7 Nis 2021 #2 KAWX Hileye bağımlı birisi sadece Süper Üye Katılım 16 Nis 2016 Mesajlar 633 Çözümler 27 Tepki puanı 76 Ödüller 9 Yaş 23 10 HİZMET YILI Shift tuşuna basarak yasuo kısmına gir orada exploit 2 exploit 3 var onları açarsan hortum gelince süresi olmaz direk atar. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Shift tuşuna basarak yasuo kısmına gir orada exploit 2 exploit 3 var onları açarsan hortum gelince süresi olmaz direk atar.