Uzman Üye
hayır yani şöyle ben space e basıyorum katarina ultisini atarken hereket ediyor ulti gidiyo meselaNormali öyle diye biliyorum bende de öyle oldu oto dodge felan da atıyor. minyon alırken basılı tutup sağ sol yap.
kata ultisinde sıkıntı çekiyorum ama oda varZaten oyle deilmi kombo yada laneclear yapmaya basılı tut mouse nereye tutarsan oraya yönelir bu zaten adc lerde kite yapmasını saglıyor adamın üstüne gitcen yada fareyi geri tutarak kite yaptırcan
herhangi biri ölmeden mi. Kanka bence hasar yeticek o yüzden bozuyohayır yani şöyle ben space e basıyorum katarina ultisini atarken hereket ediyor ulti gidiyo mesela
Post automatically merged:
yok ultiyi attığı gibi bozuluyor hareket ettiği içinherhangi biri ölmeden mi. Kanka bence hasar yeticek o yüzden bozuyo
hayır yani şöyle ben space e basıyorum katarina ultisini atarken hereket ediyor ulti gidiyo mesela
kata ultisinde sıkıntı çekiyorum ama oda var
acaba katarina da mı sıkıntı var çünkü bozmaması lazım dogru diyorsunhayır yani şöyle ben space e basıyorum katarina ultisini atarken hereket ediyor ulti gidiyo mesela
kata ultisinde sıkıntı çekiyorum ama oda var
bilmiyorum ki kralacaba katarina da mı sıkıntı var çünkü bozmaması lazım dogru diyorsun
nerde o özellikEnabled Move özelliğini kapat böylelikle sorunun çözülür.
o nerdeAuto follow mouse cursor var off yap
OLMUYOR DENEDİM ŞİMDİSenin bahsettiğin sıkıntı yuvarlak ortası boşluk clickler atıyor ve fareyi takip ediyorsa evade aç kapat k ile 4-5 kere evadeyi kapattıktan sonra sağ ve sol clicklere aynı anda bas 1 kere, sonrasında düzeliyor oto clik atması.
nerde o özellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?