8 Eyl 2020 #1 WhyName Seçkin Üye Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 315 Çözümler 2 Tepki puanı 41 Ödüller 8 Yaş 22 Sosyal 8 HİZMET YILI Farm yapmak için v basıyorum fakat sürekli miss click atıyor örneğin adama combo yaptım düz vuruş yapmam gerekiyor bazı çarlarda miss click atıyor bunu nasıl düzeltebilirim
Farm yapmak için v basıyorum fakat sürekli miss click atıyor örneğin adama combo yaptım düz vuruş yapmam gerekiyor bazı çarlarda miss click atıyor bunu nasıl düzeltebilirim
8 Eyl 2020 Konuyu başlatan #21 WhyName Seçkin Üye Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 315 Çözümler 2 Tepki puanı 41 Ödüller 8 Yaş 22 Sosyal 8 HİZMET YILI eejkgdsfgfdg' Alıntı: çok hatası var zamanla düzelmezse sc kullanılmaz Genişletmek için tıklayın ... Reis adamlar scyi yeni çıkardı hataları olucak tabi bunları bizden öğrenim yeni versiyonlarında düzelticeklerdir ilk hali gibi kalmaz yani sc Oyla 0 Olumsuz oyla
eejkgdsfgfdg' Alıntı: çok hatası var zamanla düzelmezse sc kullanılmaz Genişletmek için tıklayın ... Reis adamlar scyi yeni çıkardı hataları olucak tabi bunları bizden öğrenim yeni versiyonlarında düzelticeklerdir ilk hali gibi kalmaz yani sc
8 Eyl 2020 #22 jaedee J Challenger Tier 1 Uzman Üye Katılım 1 Şub 2018 Mesajlar 207 Tepki puanı 29 Ödüller 8 8 HİZMET YILI a good news! LazySharp is not ban on Turkey! Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Eyl 2020 #23 dhemal1 D Üye Katılım 14 May 2017 Mesajlar 49 Tepki puanı 2 Ödüller 8 Yaş 23 9 HİZMET YILI aga farmı da siz yapın hilede en gerekli şey skill atmaktır ve dodge atmaktır Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Eyl 2020 Yasaklandı #24 KasmerinizX K Banlı Üye Katılım 6 Eyl 2020 Mesajlar 286 Çözümler 3 Tepki puanı 11 Yaş 25 5 HİZMET YILI çok iyi değil kardeşimin dediği gibi çok hatası var güncelleme falan yaparsanız düzeltirseniz iyi olur Oyla 0 Olumsuz oyla
çok iyi değil kardeşimin dediği gibi çok hatası var güncelleme falan yaparsanız düzeltirseniz iyi olur