Windsharpın herkese açılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sadece onaylı üyelere tekrar açılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben herkese açılmasını şu açıdan kötü buluyorum.Lol herkese hitap eden geniş çapta bir oyun.Bu nedenden dolayı oyunda hileler fazlaşacak ve dereceli oyunlarınızın zevkini mahvedecek oyuncular çoğalacak.Ben eskisi gibi sadece onaylı üyelerin kullanmasını daha makul buluyorum hatta 50+ yorum artırılabilir ve 100+ 150+ gibi bir seviyeye çekilebilir.Bu gibi oyunlarda böyle bir hilenin herkese sunulması oyunların zevkini düşürecektir diye düşünüyorum.Sizler ne düşünüyorsunuz?Lütfen ankete oy vermeyi unutmayalım.

Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bende Katılıyorum Dostum Sana Üye Olması Kötü Olmuş Herkez Kullancak Ve Hemen Fix Yiyecek Neyse Biz Karışamayız ama :/
1602407988654.png

Fikirler kurşun işlemez
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kesinlikle haklısın lol cidden büyük kullanıcılara ulaşmış bir oyun ve bu gibi bir "scriptin" herkese açık olarak sunulması cidden ban riskini arttırabilir ve önüne gelenin scripti kullanacağından ban riskini arttırabilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
büyük ihtimal ban süresi kısalacak hile gün gün fixlenecek bence hiç iyi olmadı direk 1 haftada ban yiyeceğiz gibime geliyor

Üye
5 HİZMET YILI
Doğru diyorsun fakat sadece windsharp yok yani kullanmak isteyen ensoulsharp vb de indirebiliyor yine değişen bir şey olmayacak ama fix yemesi kısalabilir

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bencede hem üye veya üstü yaparsalar sitede aktiflik olur diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
onaylı üyeler özel hile kalmadı düzgün -_-

3D Artist
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bence kötü bir durum onaylı üyelere açık kalmalı sadece zira nerde çokluk orada ***luk hesabı düşünüyorum ben.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öyle olursa forum komple spam mesajları ile dolar. Zaten herkese açmanın nedeni bence spamları engellemek için
Spam mesajları biz report ederek engelliyoruz zaten.Bu hile herkese açıldığında hile fix yiyecek ve oyunda herkes hile olacak.Seyir zevki azalacak.Spam mesaj atarak hileye ulaşmak isteyen kitlenin hile kullanarak lol oynadığını düşün.Herkesin oyununu berbat edecek bir kitle.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
muhtemelen rklmlara daha fazla kişinin tıklaması hedeflenerek yapılan bir şey fakat şimdi forum spam yerine inaktif kullancılar ile dolucak sence sc kullanmak için gelen biri forumda aktif olur mu ben hiç sanmıyorum, ban süresi düşecek hatta muhtemelen hile fixlenecek.Böyle bir şey yerine scyi ücretli yapsalar daha kaliteli ve güvenli olurdu.Kesinlikle eski haline getirilmeli diye düşünüyorum.

3D Artist
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Şimdi akıl vermek bana düşmez ama gerçekten bu formu seviyorum ve insanlar da kaliteli insanlar buranın kapılarını ağzına kadar açmak bir nokta da üzücü bir olay zira ücretsiz veya bedelsiz bir şeye her insan ulaşabilir ve tarih göstermiştir ki bu tür olaylarda her zaman düzensizlik bozukluk olmuştur.
muhtemelen rklmlara daha fazla kişinin tıklaması hedeflenerek yapılan bir şey fakat şimdi forum spam yerine inaktif kullancılar ile dolucak sence sc kullanmak için gelen biri forumda aktif olur mu ben hiç sanmıyorum, ban süresi düşecek hatta muhtemelen hile fixlenecek.Böyle bir şey yerine scyi ücretli yapsalar daha kaliteli ve güvenli olurdu.Kesinlikle eski haline getirilmeli diye düşünüyorum.
Kesinlike! cüzi bir miktarda da olsa ücretli olsa çok güzel olur mesala ömür boyu üyelik 100 TL olsa mükemmel olurdu...

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Spam mesajları biz report ederek engelliyoruz zaten.Bu hile herkese açıldığında hile fix yiyecek ve oyunda herkes hile olacak.Seyir zevki azalacak.
biz reportluyoruz da kaç tanesini ? gözden kaçan çok oluyor moderatörler çok yoruluyor günde en az 200-300 spam mesajı yapılıyor bunun kontrolü çok zor.fix yiyeceğinide düşünmüyorum 2015-2016 yılından beri lolde script vardı hala da var. rito zaten worlds olsun wildrift olsun o konular yüzünden hileleri fixlemekle ilgilenemiyorlar 3 aydır aram boost exploiti çalışıyor sion exploiti 1 yıldır, 2 hafta geçti hala tahm kench global w exploiti fixlenmedi. 2 satır kodluk işle ilgilenemiyor daha rito.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çok saçma bi durum bence tam aksine yorumun arttırılması gerekiyordu :/

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu devirde undetected script bulmak zor ve pahalıdır böyle bir girişimde bulunulması büyük bir yanlışlıktır tabii yapılma sebebi belli ancak undetected olduğunu bilmemiz zaten yeni üyelerin o mesajı kasmak için öncekilere nazaran çok daha fazla isteyeceği anlamına gelir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
biz reportluyoruz da kaç tanesini ? gözden kaçan çok oluyor moderatörler çok yoruluyor günde en az 200-300 spam mesajı yapılıyor bunun kontrolü çok zor.fix yiyeceğinide düşünmüyorum 2015-2016 yılından beri lolde script vardı hala da var. rito zaten worlds olsun wildrift olsun o konular yüzünden hileleri fixlemekle ilgilenemiyorlar 3 aydır aram boost exploiti çalışıyor sion exploiti 1 yıldır, 2 hafta geçti hala tahm kench global w exploiti fixlenmedi. 2 satır kodluk işle ilgilenemiyor daha rito.
Dostum ben hileyi daha fazla kişi kullansın-kullanmasın fix yesin yemesin derdinde değilim.Tabii ki fix yemesin istiyoruz benim derdim hileye ulaşmak için spamla mesaj kasmaya çalışan kitlenin lolde senin oyununu nasıl berbat edecekleridir.Adam sion alacak cayır cayır exploit kullanacak yasuo alacak exploit kullanacak xerath alacak vuracak kafana rage bir şekilde oynayacak sen bunlar olurken nasıl zevk alacaksın ki?Daha fazla kitlelere ulaşması bu derece büyük bir oyun için çok kötü sonuçlar doğuracaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence en az onaylı üye olması lazım. Hayırlısı bakalım inşallah sorun çıkmaz hilenin erken fixlenmesi yada hızlı ban gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...