Windsharptan niye ban yiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Windsharptan herkes ban waveden dolayı ya da başka saçma olaylardan ban yediğini söylüyor ama bu yanlış bir bilgidir.Hilenin wrapperi detectir.Bunun sebebi C# modullerinin Rito tarafından kara listeye alınmasıdır.Rito bu korumayı kaldırana kadar büyük ihtimal hile gelmiyecektir.Bilginize zaten fark ettiğiniz gibi artık script sayısı baya artmıştı.MemoryHackersa bu hileyi bedava sunduğu için teşekür ediyoruz.(Ne yaparsanız yapın kısa süre içersinde ban yiyeceksiniz,yani şehir efsanelerine kanmayın,yok evade kapalı,yok drawlar kapalı,yok dosyaları siliyorum)Bunların hiçbiri işe yaramıyacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güzel ve akıl açıcı bir konu olmuş söylentilere çok net açıklama getirmişssin

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu konu hakkındaki en güzel bilgi dahası yok.onuya eklenmeli bu yorum

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Aynen öyle oto ban atıyor riot

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
her hilecinin sonu bandır zaten teşekkürler konu için

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
onayli üyeden üyeye cekilmesi bile buna sebep olabilir

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Evet, onaylı üye kalması daha mantıklıydı. Umarım düzelir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
güzel açıklamışsın dostum memory hackers coderlarının birşey yapması mümkün mü ban bypass gibi birşey ?

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
onaylı üye olarak kalması daha iyiydi ancak ban wave in bunla bir alakası yok bence
Ban bdalgası değil ki o, ban dalgası olsa 5 ay önce kullanan kişi bile ban yerdi ama script detected olmuş ondan sonraki günler de kullananlar ban yemiş mesela ban ban muhabbeti başlamadan 2 3 gün önce falan salmıştım lolü biraz ara vereyim diye girmiyodum yani hiç ban yemedim çok fazla hesapta kullandım hepsini kontrol ettim ban yememiş hiç biri benim dışım da yemiyenler de var ban dalgası değil bu.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence bu konu sabitlenmeli insanlar hala ban dalgası varmı diye soruyo

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
onayli üyeden üyeye cekilmesi bile buna sebep olabilir
Kral ben de katılıyorum sana onaylı üye kalması daha sağlıklıydı ama adamlara da hak verin ne kadar spam yorum yasak alakasız yorum yasak deseler de günde zibilyon tane spam yorum silip hesap banlıyolardı çoluk çocuklarla uğraşılmaz hem de her gün zibilyon tane....O yüzden yönetime de hak vermek lazım biraz yani he ama normal üye yerine daha farklı bir kaç kısıtlama gelseydi çok daha iyi olurdu.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bunu hile konusunda da olmak üzere zaten bir çok yerde belirtiyoruz. İster "A" hilesini kullanın, ister "B" hilesini kullanın o hile sizi görünmez yapmıyor. O oyunda ki yapılması mümkün olmayan şeyleri yaptırıyor. Malum milletimizin okumama hastalığı var, adam gidip 300 level hesapta hile açıyor sonra neden ban yedim diye etrafta postları geziyor. Bir kez daha belirtmiş olayım ana hesaplarınızda hile kullanmayın.

1606999388345.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...