Hepsini Denedim Olmuyor. Normal Herhangi Bir Uygulama ekleyebiliyosun Fakat Düzenleyemiyosun. Otomatik Olarak Kendisi Eklediğin Uygulamayı Başka bir yere atıyotam bılmıyorumda basılı tut yada sag clık ıle dene
Eskiden öyle bir sorunu yoktu Sonradan olmaya başladıeskiden oluyomuydu
50 saniye yine basılı tuttum olmuyoüstüne 2 saniye basılı tut sonra yap sol tuş unutma
Nerdeyse 1 Yıldır Kullanıyorum Windows 10 Pro Sistemim. Normal aldığımda da Windows 10'du yaniSistem Geri Yükleme yaptınmı ?
Reis Konuyu okuyup Cevaplasaydın Keşkeİlk önce Başlat > Ayarlar > Kişiselleştirme > Temalar > Masaüstü simgesi ayarlarını seçin. Sonra Masaüstü Simgeleri ögesinin altından, masaüstünüzde görünmesini istediğiniz simgelerin yanındaki kutuları işaretleyin. Daha sonra Uygula ve Tamam seçeneğini belirleyin. İstemediğiniz simgeler bulunmayacak artık.
Ağa rahatsız olduğun simgeleri yerini değiştirmeyi bilmediğim için kaldırmayı söyledimReis Konuyu okuyup Cevaplasaydın Keşke
sende herkeze format at diyosun ya adam akıllı yardımcı ol yada boş yorum kasmayı bırak fazla dormat bilgisayara zarar verirHiç Yoksa Format At Gitsin Derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?