Bunu bende merak ediyordum teşekkürler bilgi için.Kardeşim oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra NPC ler kayboluyor fakat DLC'lerin sonunda seçtiğin kişiyi tekrar görebilirsin, bkz: yennefer. İyi oyunlar.
Söylediğinize göre Yennefer'ı DLC'leri bitirene kadar göremeyeceğim, tüh, muhteşem kadındıKardeşim oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra NPC ler kayboluyor fakat DLC'lerin sonunda seçtiğin kişiyi tekrar görebilirsin, bkz: yennefer. İyi oyunlar.
Seni engelleyen mi var, raporla da gereksiz uyarıdan yasak yeme. Konuya gereken yanıtı başka bir arkadaş vermiş, biraz daha göz at bakalım kim çözüme yakın cevabı yazmış. Oyunun finali mi? Oyunun finalini nerede anlatmışım, iyice laf salatalığı yapmaya başlamışsın hadsiz. Sen milletin keyfi kahyası mısın işin ne senin, sana ne ki ha nette aratmışım ha buraya konu açmışım, gereksiz mesaj atmayın.İstersem sadece konu ismi için bile reportlayabilirim ama iyi niyetle geldi yorum attım. Ayrıca çözüme en yakın yorumu da ben yaptım farkındaysan.
Sadece "witcher 3" adıyla konu açmışsın ve oyunun finalini anlatmışsın spoiler veriyorsun resmen herkese. Biz buna ağzımızı açmıyoruz. Boş yorum atmayın diyorsun sana tam çözüm internette varken neden forumda konu açıyorsun diyorum haddini aşma diyorsun. Aynen haklısın.
Ağzını topla hadsiz falan hayırdır? Ne bu ego ayrıca?Seni engelleyen mi var, raporla da gereksiz uyarıdan yasak yeme. Konuya gereken yanıtı başka bir arkadaş vermiş, biraz daha göz at bakalım kim çözüme yakın cevabı yazmış. Oyunun finali mi? Oyunun finalini nerede anlatmışım, iyice laf salatalığı yapmaya başlamışsın hadsiz. Sen milletin keyfi kahyası mısın işin ne senin, sana ne ki ha nette aratmışım ha buraya konu açmışım, gereksiz mesaj atmayın.
Sana karşı yine saygılıyım ilkten, ama ikinci yorumunda insanlara akıl vermen ile aştın haddini, şimdi konuyu farklı yerlere çekme.Ağzını topla hadsiz falan hayırdır? Ne bu ego ayrıca?
Burada ki kuralları sen koymuyorsun, netten araştırın sonra konu açın diye düstur yok burada o nedenle insanlara karşı "nette araştır da sonra konu aç, boş konu bu" diyerek girişme. Kimseyi tanımıyorsun bu forumda, herkesin sana vereceği tepki de farklı olur. O nedenle bilgin varsa, yardım etmek istiyorsan et, eleştirmek istiyorsan da eleştir lakin gereken uyarıyı da alırsın. Sabah sabah germe insanları. Daha da yanıt vermem.Ağzını topla hadsiz falan hayırdır? Ne bu ego ayrıca?
Kardeşim oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra NPC ler kayboluyor fakat DLC'lerin sonunda seçtiğin kişiyi tekrar görebilirsin, bkz: yennefer. İyi oyunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?