- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
- #2,881
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
mauro11' Alıntı:herşeyi yaptım giriş yaptım ama hala olmadı giriş dedim oyunu başlattım sonra hic tepki vermedi normal hilesiz girdim giriyor ?
Nader11ndeu' Alıntı:mauro11' Alıntı:herşeyi yaptım giriş yaptım ama hala olmadı giriş dedim oyunu başlattım sonra hic tepki vermedi normal hilesiz girdim giriyor ?
Daha detaylı anlat, türkçe anlat mümkünse.
goak' Alıntı:abi sarıda kalıo ya defalarca denedim tıkladım sarıda kalıo
mauro11' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:mauro11' Alıntı:herşeyi yaptım giriş yaptım ama hala olmadı giriş dedim oyunu başlattım sonra hic tepki vermedi normal hilesiz girdim giriyor ?
Hocam Ads Onayda Sıkıntı Yok Onayladım Tamam Yeşil Oldu ! Sonra MhLoder.exe Yönetici Olarak Actım Oyunu Secdim Wolfteamı Sonra Giriş Yapmanız Bekleniyor Dedi . giriş dedim sonra oyunu launcheri kapandı ve giriş bölümüde kapandı ve oyun hic acılmadı. tepki yok yani ama hilesiz girdigimde giriyor. bu arada sistem windows 10 64 bit !
Aynen Öle HocamNader11ndeu' Alıntı:mauro11' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:mauro11' Alıntı:herşeyi yaptım giriş yaptım ama hala olmadı giriş dedim oyunu başlattım sonra hic tepki vermedi normal hilesiz girdim giriyor ?
Hocam Ads Onayda Sıkıntı Yok Onayladım Tamam Yeşil Oldu ! Sonra MhLoder.exe Yönetici Olarak Actım Oyunu Secdim Wolfteamı Sonra Giriş Yapmanız Bekleniyor Dedi . giriş dedim sonra oyunu launcheri kapandı ve giriş bölümüde kapandı ve oyun hic acılmadı. tepki yok yani ama hilesiz girdigimde giriyor. bu arada sistem windows 10 64 bit !
onayını yaptınız okay. Daha sonra launcher açıldı tamam. Loaderden giriş butonuna bastınız buda tamam. Daha sonra oyunu başlattınız ve oyun açılmadı mı ?
Nader11ndeu' Alıntı:TeamViewer atın bakayım bir.
Nader11ndeu' Alıntı:TeamViewer atın bakayım bir.
goak' Alıntı:hocam bende sarıda kalıyor
bekbek2' Alıntı:bende zenmate uzantı fln yok ama öncekı surumler sarıdan yeşile gecmyor ?
mauro11' Alıntı:bekbek2' Alıntı:bende zenmate uzantı fln yok ama öncekı surumler sarıdan yeşile gecmyor ?
Nasıl Yapılırı Okudunuz Mu ? Bu Arada windows 10 sanız sanırsam uyumlu deilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?