Metrais' Alıntı:beyler tıklıyorum konsola gelmiyor bir çözüm söyleyin
(adblock vs kapalı)
Arrow' Alıntı:Metraisbeyler tıklıyorum konsola gelmiyor bir çözüm söyleyin
(adblock vs kapalı)
daha detaylı açıklama yaparsan yardımcı olabiliriz kardeşim konsol derken neyi kastediyorsun reeklam onayımı ?
Metrais' Alıntı:Arrow' Alıntı:Metraisbeyler tıklıyorum konsola gelmiyor bir çözüm söyleyin
(adblock vs kapalı)
daha detaylı açıklama yaparsan yardımcı olabiliriz kardeşim konsol derken neyi kastediyorsun reeklam onayımı ?
Evet onayından bahsediyorum. Siteye giriş yapıldığını söylüyor ama tıkladığımda bir şey olmuyor. Teknik konuşacak olursak normalde tıklandığında bu sitenin key adresi ile tekrar dönmesi gerekiyor, bu olay gerçekleşmiyor.
Arrow' Alıntı:Metrais' Alıntı:beyler tıklıyorum konsola gelmiyor bir çözüm söyleyin
(adblock vs kapalı)
jggojkfa' Alıntı:Arrow' Alıntı:Metrais' Alıntı:beyler tıklıyorum konsola gelmiyor bir çözüm söyleyin
(adblock vs kapalı)
bana da yardım eder misin
Mignogna' Alıntı:Beyler Yardım Edin Envanterden Çıkamıyorum
özür dilerim, her neyse her şey çalışıyor fakat oyuna girdiğim zaman şüpheli programlar tespit edildi diyerek beni atıyor.dün güncellendikten sonra böyle bir sorun yaşamadım.Arrow' Alıntı:jggojkfa' Alıntı:Arrow' Alıntı:Metrais' Alıntı:beyler tıklıyorum konsola gelmiyor bir çözüm söyleyin
(adblock vs kapalı)
bana da yardım eder misin
tabi kardeşim buyur sorununu yazsan daha iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?