Baya İyi Kardeşim Eline SağlıkSelam arkadaşlar , üzerinde çalıştığım hilenin ufak bi tanımıtımını çektim . Herkes hack'ının videosunu atıyor şunu koyduk falan diyor dedim bizde çekelimPc tost makinası gibi olduğu için arada bi kasıyor k.b arkadaşlar
Ufaktan anlatmak gerekirse ;
Real inventory , espbox (3d) triger bot telekill vs. baya iyi özellikler olan bir hile üzerinde çalışıyorum . Çok yakında All Server olarak sizlere sunacağım eğer tutulursa devamında daha iyi özelliklerle karşınızda olmaya çalışacağım . Neyse videoya az bakın dandik oldu ama izleyin yinede
TeşekkürlerBaya İyi Kardeşim Eline Sağlık
Eyv kardeşim baktım herkes menü falan paylaşıyor ufaktan gösterelim bir şeyler dedimGençlerin böyle şeyler yapması hoşuma gidiyo, en azından hazıra konmak değilde biraz daha araştırarak bişeyler yapman güzel bişey kardeşim. Başarılarının devamını dilerim.
ondan videoyu kısa bıraktım şimdi pc gg olur falangayet güzel başta, esp box açınca anasına atlanıyor pc nin ne yaptıysan 2 sn önceden geliyor box :d çok çektiriyorsun :d
düzeltmezsen herkesinki olur :d kimdin sen hekizi mi .d
ondan videoyu kısa bıraktım şimdi pc gg olur falan
hekizi ? o kim ?düzeltmezsen herkesinki olur :d kimdin sen hekizi mi .d
x60 kim dostumEline Sağlık Da Fireval Şey Diye Biliyorum X60 Kazım Yani Kendisi
dude classlar zaten paylaşılmış neyin hazıra koyulmamasıından bahsediyosun hıGençlerin böyle şeyler yapması hoşuma gidiyo, en azından hazıra konmak değilde biraz daha araştırarak bişeyler yapman güzel bişey kardeşim. Başarılarının devamını dilerim.
Arada bir kasıyor değil arada bir kasmıyor demeliydinTeşekkürler
TeşekkürlerÇok güzel olmuş kardeş eline yüreğine sağlık tasarımda cok guzel sade ve şık
TeşekkürlerGüzel ve Başarılı bir hile eline sağlık
Teşekkürler divine beydude classlar zaten paylaşılmış neyin hazıra koyulmamasıından bahsediyosun hı
// edit : Güzel olmuş kardeşim.
Arada bir kasıyor değil arada bir kasmıyor demeliydin.
emredersin hemen link hazırlıyorum ketçap mayonez ?proje lınk atarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?