- Yasaklandı
Süper Üye
-Arkadaşlar WolfHard V2.0 Bakım Sürecindeyken Bizde V3.0 Çıkaralım Dedik VB.Net den Anlayan Falan Gelsin
2 Kişi Lazım
TS : 149.56.251.45:10280
MisliL0w' Alıntı:Bundan Sonra Hilelerinin Unpackli exelerini payllas1cam Gorürsün
jsjs Banlarım görürsün (siteden değil bu arada pc ip çıktı ts de pcni kapatırım virüs ddos atarım yanii saldırı çaktın![]()
)
Exelance' Alıntı:Ya *** vb kodlayıp 2 kişi çağırmak ne yaw tek başına kodlayamıyor musun ?,
batıyormu sana ? ben çoklu kodlamak istiyorum bazıları point le ilgilencek bazıları kodlarla falan konuma bundan sonra msj amasan sevinirim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MisliL0w' Alıntı:Exelance L0W oldugunu Kanıtlıyor Bırak kudursun kardes Tek kodlayamıyomus Lamerin Teki Zaten Kendini Kekır Sanıyo ak Lowu
MisliL0w' Alıntı:Exelance L0W oldugunu Kanıtlıyor Bırak kudursun kardes Tek kodlayamıyomus Lamerin Teki Zaten Kendini Kekır Sanıyo ak Lowu
MisliL0w Kardeşim uff uğraşma benle senin hayatına kayarım tamammı Dua et bidaha ban yemek istemiyorum senle bir uğraşırım ----![]()
![]()
![]()
![]()
VenamusTR' Alıntı:Ben gelirimde meşkulum
neyle meşgulsun
Koury Kouna' Alıntı:MisliL0w' Alıntı:Exelance L0W oldugunu Kanıtlıyor Bırak kudursun kardes Tek kodlayamıyomus Lamerin Teki Zaten Kendini Kekır Sanıyo ak Lowu
MisliL0w Kardeşim uff uğraşma benle senin hayatına kayarım tamammı Dua et bidaha ban yemek istemiyorum senle bir uğraşırım ----![]()
![]()
![]()
![]()
Exelance' Alıntı:MisliL0w' Alıntı:Exelance L0W oldugunu Kanıtlıyor Bırak kudursun kardes Tek kodlayamıyomus Lamerin Teki Zaten Kendini Kekır Sanıyo ak Lowu
AĞLA
*** VELEDLERİ SİZİ.
Exelance Kardeş Sözüm Kesinlikle Sana Değildir sözüm Koury Kouna Yanlıs anlama
MisliL0w' Alıntı:Exelance' Alıntı:AĞLA
*** VELEDLERİ SİZİ.
Exelance Kardeş Sözüm Kesinlikle Sana Değildir sözüm Koury Kouna Yanlıs anlama