26 Şub 2017 #1 JURVETZS J Üye Katılım 23 Şub 2017 Mesajlar 40 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI CREDİT BY ; JURVET ------------------------------------------------------------------------------------------------------------Sizce nasıl ? NOT:Base Hazır bir basedir yeniyim c++'da daha eklicem 1 saatte ekledım bu kdr
CREDİT BY ; JURVET ------------------------------------------------------------------------------------------------------------Sizce nasıl ? NOT:Base Hazır bir basedir yeniyim c++'da daha eklicem 1 saatte ekledım bu kdr
26 Şub 2017 Yasaklandı #2 ExMarleyJR E Uzman Üye Katılım 8 Şub 2017 Mesajlar 268 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI ÜZDÜN GENÇ AMA ELİNE SAGLIK :d
26 Şub 2017 Konuyu başlatan #3 JURVETZS J Üye Katılım 23 Şub 2017 Mesajlar 40 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI ExMarleyJR' Alıntı: ÜZDÜN GENÇ AMA ELİNE SAGLIK :d Genişletmek için tıklayın ... Eyv yeniyim bi öm atcam bakarmsn acil
ExMarleyJR' Alıntı: ÜZDÜN GENÇ AMA ELİNE SAGLIK :d Genişletmek için tıklayın ... Eyv yeniyim bi öm atcam bakarmsn acil
26 Şub 2017 Yasaklandı #4 ExMarleyJR E Uzman Üye Katılım 8 Şub 2017 Mesajlar 268 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI JURVETZS' Alıntı: ExMarleyJR' Alıntı: ÜZDÜN GENÇ AMA ELİNE SAGLIK :d Genişletmek için tıklayın ... Eyv yeniyim bi öm atcam bakarmsn acil Genişletmek için tıklayın ... bakamam kb
JURVETZS' Alıntı: ExMarleyJR' Alıntı: ÜZDÜN GENÇ AMA ELİNE SAGLIK :d Genişletmek için tıklayın ... Eyv yeniyim bi öm atcam bakarmsn acil Genişletmek için tıklayın ... bakamam kb
26 Şub 2017 Yasaklandı #5 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI ExMarleyJR' Alıntı: ÜZDÜN GENÇ AMA ELİNE SAGLIK :d Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Bana Yardım Edermsin ya ufak hata nedeniyle Build Edemiyorum basemi ?
ExMarleyJR' Alıntı: ÜZDÜN GENÇ AMA ELİNE SAGLIK :d Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Bana Yardım Edermsin ya ufak hata nedeniyle Build Edemiyorum basemi ?
26 Şub 2017 Yasaklandı #6 ExMarleyJR E Uzman Üye Katılım 8 Şub 2017 Mesajlar 268 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI IBERKAYBEYI' Alıntı: ExMarleyJR' Alıntı: ÜZDÜN GENÇ AMA ELİNE SAGLIK :d Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Bana Yardım Edermsin ya ufak hata nedeniyle Build Edemiyorum basemi ? Genişletmek için tıklayın ... at tw bakaym
IBERKAYBEYI' Alıntı: ExMarleyJR' Alıntı: ÜZDÜN GENÇ AMA ELİNE SAGLIK :d Genişletmek için tıklayın ... Kardeş Bana Yardım Edermsin ya ufak hata nedeniyle Build Edemiyorum basemi ? Genişletmek için tıklayın ... at tw bakaym
26 Şub 2017 Yasaklandı #7 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI ExMarleyJR' Alıntı: IBERKAYBEYI' Alıntı: Kardeş Bana Yardım Edermsin ya ufak hata nedeniyle Build Edemiyorum basemi ? Genişletmek için tıklayın ... at tw bakaym Genişletmek için tıklayın ... ts gelsen ölye vereyim ?
ExMarleyJR' Alıntı: IBERKAYBEYI' Alıntı: Kardeş Bana Yardım Edermsin ya ufak hata nedeniyle Build Edemiyorum basemi ? Genişletmek için tıklayın ... at tw bakaym Genişletmek için tıklayın ... ts gelsen ölye vereyim ?
26 Şub 2017 Yasaklandı #8 ExMarleyJR E Uzman Üye Katılım 8 Şub 2017 Mesajlar 268 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI IBERKAYBEYI' Alıntı: ExMarleyJR' Alıntı: at tw bakaym Genişletmek için tıklayın ... ts gelsen ölye vereyim ? Genişletmek için tıklayın ... yukarı odaya gelsene
IBERKAYBEYI' Alıntı: ExMarleyJR' Alıntı: at tw bakaym Genişletmek için tıklayın ... ts gelsen ölye vereyim ? Genişletmek için tıklayın ... yukarı odaya gelsene
26 Şub 2017 #9 Yakops1232 Y Üye Katılım 25 Şub 2017 Mesajlar 12 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI jurvet log wermiomu oyunda 2 dk durunca
26 Şub 2017 Konuyu başlatan #10 JURVETZS J Üye Katılım 23 Şub 2017 Mesajlar 40 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Yakops1232' Alıntı: jurvet log wermiomu oyunda 2 dk durunca Genişletmek için tıklayın ... NO LOG !!!
26 Şub 2017 #11 Yakops1232 Y Üye Katılım 25 Şub 2017 Mesajlar 12 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI amk bnde her base log weriyor ama her base
26 Şub 2017 Yasaklandı #12 serkankc S Üye Katılım 26 Şub 2017 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI eyw adamsınız be oldu
26 Şub 2017 Yasaklandı #13 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI JURVETZS' Alıntı: Yakops1232' Alıntı: jurvet log wermiomu oyunda 2 dk durunca Genişletmek için tıklayın ... NO LOG !!! Genişletmek için tıklayın ... JURVETZS TS GELSENE KNK
JURVETZS' Alıntı: Yakops1232' Alıntı: jurvet log wermiomu oyunda 2 dk durunca Genişletmek için tıklayın ... NO LOG !!! Genişletmek için tıklayın ... JURVETZS TS GELSENE KNK
26 Şub 2017 #14 HighDayı seytanazaptabayfikretnoktakom Süper Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 635 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 9 9 HİZMET YILI bende c++ öğrenmek istiyorumda base falan nasıl yapıldığını bilmiyorum
26 Şub 2017 Konuyu başlatan #15 JURVETZS J Üye Katılım 23 Şub 2017 Mesajlar 40 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI xahmox' Alıntı: bende c++ öğrenmek istiyorumda base falan nasıl yapıldığını bilmiyorum Genişletmek için tıklayın ... orda bendede skıntı var qnq bu hazır base IBERKAYBEYI' Alıntı: JURVETZS' Alıntı: NO LOG !!! Genişletmek için tıklayın ... JURVETZS TS GELSENE KNK Genişletmek için tıklayın ... TSDEYIM ZATEN :d
xahmox' Alıntı: bende c++ öğrenmek istiyorumda base falan nasıl yapıldığını bilmiyorum Genişletmek için tıklayın ... orda bendede skıntı var qnq bu hazır base IBERKAYBEYI' Alıntı: JURVETZS' Alıntı: NO LOG !!! Genişletmek için tıklayın ... JURVETZS TS GELSENE KNK Genişletmek için tıklayın ... TSDEYIM ZATEN :d